Volledig scherm
Yolanthe en Kaj © Instagram

RTL zet Yolanthe en Kaj op nieuw seizoen Temptation Island

De Nederlandse YouTuber Kaj Gorgels (27) en actrice-presentatrice Yolanthe Sneijder (33) gaan het komende seizoen van het realityprogramma Temptation Island presenteren. Dat hebben de twee vanmiddag op Instagram bekendgemaakt. De opnamen vinden plaats in Mexico en beginnen morgen. 

Het programma, waarin koppels in een tropisch oord de houdbaarheid van hun relatie testen met mannelijke en vrouwelijke verleiders, wordt nu nog gepresenteerd door ex-miss België Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. Kaj Gorgels presenteert voor Videoland ook de zevendelige reeks De Beste Verleiders, waarin hij elke week op pad gaat met een vrijgezel en een van de verleiders uit het huidige en het vorige seizoen van het populaire Temptation Island. Het nieuwe seizoen met Yolanthe en Kaj zal overigens niet op RTL5 te zien zijn, maar exclusief op on demand-platform Videoland.

Volledig scherm
© Instagram
  1. Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids
    update

    Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids

    De 11-jarige Yosina Rumajauw - met roots in de Indonesische provincie West-Papoea - heeft vanavond het zevende seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice Kids gewonnen. Het nachtegaaltje uit de Overijsselse plaats Olst, dat sinds haar blind audition al werd genoemd als topfavoriet, werd door de tv-kijkers thuis getrakteerd op de meest stemmen. Yosina kreeg niet alleen de hoogste eer maar ook een studiebeurs van 25.000 euro. Ook mag ze een single opnemen.