Volledig scherm
© ANP

Youp van 't Hek weer naar huis na ziekenhuisopname

Youp van 't Hek mag het ziekenhuis vandaag verlaten. Het gaat ‘redelijk’ met de cabaretier, laat zijn manager weten aan BuzzE. De 65-jarige Van 't Hek werd gisteravond onwel op het podium van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Een optreden dat vanavond in datzelfde Luxor zou plaatsvinden, werd eerder op de dag al geannuleerd.

Wat er precies met de cabaretier aan de hand is, kan het management nog niet zeggen. Daarover wordt de komende dagen naar alle waarschijnlijkheid meer bekend. Gisteravond liet het management al wel weten dat Van 't Hek goed aanspreekbaar was.

Het Luxor Theater liet eerder vandaag weten dat alle kaarthouders voor de show van vanavond zijn geïnformeerd. ,,Maandag hopen we te kunnen informeren of de shows van komende week door kunnen gaan’’, aldus een woordvoerder.

Het is niet de eerste keer dat de cabaretier onwel werd tijdens een voorstelling. Eind december 2015 onderging Van 't Hek een zware hartoperatie nadat hij een aantal keren niet goed was geworden op het podium. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.