Zanger Jan Rot op 64-jarige leeftijd overleden

Zanger en Mezza-columnist Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie op sociale media.

132 reacties

 • Aad van Ballegooijen

  2 maanden geleden
  Beste familie Rot sterkte met het te vroeg heengaan van Jan, maar Jan heeft gevochten tot het einde, maar zoals het een echte held betaamt heeft hij zijn verlies geïncasseerd. "Als het leven lijden wordt, dan komt de dood als een verlossing" Jan je was een uniek en sympathiek mens. R.I.P.
 • Samy Dijkstra

  2 maanden geleden
  Een mooi mens is heengegaan. 😥 je hebt mooie herinneringen gemaakt voor iedereen ... RIP ...
 • Cora zwart

  2 maanden geleden
  Als vrijwilleger van theater walhalla Jan rot veel.mee gemaakt. Wat een prachtige artiest en mens. Een maand geleden was ik.nog bij een.optreden. het publirk ging met een glimlach en blij.nasr huis van het ongelooflijke vol energie optreden van Jan met Marjolein.... Echt zoveel respect . Tijdens het optreden bloeide hij op gaf alles. Zo knap. Heel veel sterkte voor de familie....een groot gemis.
 • Corrie Goudswaard

  2 maanden geleden
  o Jan ,ik ga je columns missen ,eerst jouw kijk op de wereld ,je vechtlust en dappere blik . Alle liefdes van Jan ,heel veel sterkte .
 • M.W.A. Burgers

  2 maanden geleden
  Lieve Jan, Wat jammer nou, had je nog zoveel jaren gegund. Je leeft voort in gedachte bij velen.
 1. Yvonne Coldeweijer eist rectificatie van BNR, dient anders klacht in

  Yvonne Coldeweij­er eist rectifica­tie van BNR, dient anders klacht in

  Yvonne Coldeweijer verzoekt BNR om zowel op de website als in een uitzending van Talitha Muusse te vermelden ‘dat het handelen van BNR in strijd is met de journalistieke uitgangspunten’. Dat staat in een officiële brief die op 10 juni namens de Life of Yvonne-vlogster is gestuurd naar het nieuwsmedium en vrijdag door haar wordt gedeeld via een link in haar Instagram Stories. In die brief eist Coldeweijer een rectificatie, anders gaat ze ‘een klacht indienen bij de Raad voor de Journalistiek’.