Volledig scherm
© ANP Kippa

Zanger Usher vraagt officieel scheiding aan

Negen maanden na het op de klippen lopen van het huwelijk tussen Usher en zijn vrouw Grace Miguel heeft de zanger officieel een scheiding aangevraagd. Vrijdag leverde hij de scheidingspapieren in bij een rechtbank in de Amerikaanse staat Georgia, melden diverse entertainmentmedia.

Usher en Grace, die in 2015 trouwden, maakten hun breuk in maart bekend. ,,Na lange overweging hebben we gezamenlijk besloten uit elkaar te gaan”, lieten de twee destijds weten. ,,We blijven innig verbonden, liefhebbende vrienden die elkaar blijven steunen in de volgende fases van onze levens.” Een woordvoerder van de Without You-zanger had geen commentaar.

Het stel ging eerder dit jaar door een moeilijke tijd toen Usher werd aangeklaagd door een voormalig styliste. Uit haar rechtbankpapieren bleek dat hij haar ruim een miljoen had betaald, omdat ze herpes had opgelopen tijdens een affaire met de zanger. De rechtszaak van een andere vrouw die beweerde een soa te hebben opgelopen tijdens een one night stand met Usher, werd voortijdig afgeblazen.

De 40-jarige Usher en de negen jaar oudere Grace hebben samen geen kinderen. Uit een eerder huwelijk heeft de zanger twee zoons.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
9844 stemmen