Volledig scherm
© ANP Kippa

Zanger Usher vraagt officieel scheiding aan

Negen maanden na het op de klippen lopen van het huwelijk tussen Usher en zijn vrouw Grace Miguel heeft de zanger officieel een scheiding aangevraagd. Vrijdag leverde hij de scheidingspapieren in bij een rechtbank in de Amerikaanse staat Georgia, melden diverse entertainmentmedia.

Usher en Grace, die in 2015 trouwden, maakten hun breuk in maart bekend. ,,Na lange overweging hebben we gezamenlijk besloten uit elkaar te gaan”, lieten de twee destijds weten. ,,We blijven innig verbonden, liefhebbende vrienden die elkaar blijven steunen in de volgende fases van onze levens.” Een woordvoerder van de Without You-zanger had geen commentaar.

Het stel ging eerder dit jaar door een moeilijke tijd toen Usher werd aangeklaagd door een voormalig styliste. Uit haar rechtbankpapieren bleek dat hij haar ruim een miljoen had betaald, omdat ze herpes had opgelopen tijdens een affaire met de zanger. De rechtszaak van een andere vrouw die beweerde een soa te hebben opgelopen tijdens een one night stand met Usher, werd voortijdig afgeblazen.

De 40-jarige Usher en de negen jaar oudere Grace hebben samen geen kinderen. Uit een eerder huwelijk heeft de zanger twee zoons.

#GlobalCitizenFestivalSA

Een foto die is geplaatst door null (@usher) op

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.