Volledig scherm
Avanaysa. © ANP

Zangeres Avanaysa (19) wint eerste seizoen The Talent Project

Na honderd dagen kneden en een aantal optredens voor publiek is Avanaysa vanavond uit de bus gerold als winnaar van het RTL-programma The Talent Project. De negentienjarige zangeres liet in de finale Anouk, Rick en Nelis achter zich. Naast een award gaat Avanaysa naar huis met 50.000 euro.

Avanaysa had ‘totaal niet verwacht’ dat ze de nieuwe talentenjacht van RTL 4 zou winnen. ,,Ik weet wel dat ik kan zingen, maar had niet verwacht dat ik de winnaar zou worden‘’, glunderde ze achteraf. ,,Het is niet te beschrijven hoe ik me voel. Ik ben nog steeds in shock.‘’

De zangeres was bij haar auditie ‘erg onzeker, zoekende en eenzaam’. ,,Ik dacht: ik sta nu voor Caro, VanVelzen en Chantal en wat zullen die wel niet van mij vinden?!", herinnert Avanaysa zich haar eerste auditie voor de jury, bestaande uit Caro Emerald, Roel van Velzen en Chantal Janzen. ,,Ik onderschat mezelf echt heel vaak en na dit weet ik zeker dat ik mezelf niet meer moet onderschatten.”

Powerwoman

Volgens Avanaysa is ze ‘heel veel veranderd’ door The Talent Project, waarin de deelnemers honderd dagen werden getraind door verschillende coaches. Na die honderd dagen presenteerden de talenten zich weer voor de jury, wie het meeste progressie boekte, mocht door.

,,De Avanaysa van nu is heel zelfverzekerd, een powerwoman en moeder. Ik sta er nu gewoon.‘’

Avanaysa hoopt op een toekomst ‘vol met muziek, liefde en kracht’. ,,Ik ben klaar voor Nederland. Ik wil nu echt laten horen wat ik heb.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
16231 stemmen