Ziek dochtertje Robert Doornbos gaat ‘stapje voor stapje vooruit’

Het gaat weer wat beter met Jada, de 2,5 jaar oude dochter van styliste Chantal Bles en voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos. Het meisje werd afgelopen donderdag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht geopereerd aan een grote tumor met uitzaaiingen. Presentatrice Nicolette van Dam, die haar tante is, liet vandaag weten dat het 'stapje voor stapje' vooruit gaat met de 'echte vechter'. 

Volgens Van Dam, die vandaag op Instagram een foto zette van de met knuffels en poppen volgestouwde ziekenhuiskamer waar Jada momenteel na een geslaagde operatie wordt verpleegd,  is  de kleine Jada Mylena erg dapper. Meer details geeft ze niet over de revalidatie van het kleintje. Wel zegt ze trots te zijn op 'kanjers' Chantal en Robert die hun kind bijstaan. Ook de vele reacties die het koppel kreeg laten Nicolette niet koud. ,,De liefde, positiviteit en steun van iedereen sleept ze er doorheen.''

Het stel heeft tot op de dag van vandaag geen uitspraken gedaan over de vooruitzichten van Jada. De twee worden inmiddels bedolven onder de beterschapswensen. Bles is blij met alle warme reacties. Alle dierbare berichten, kaarten, tekeningen, cadeaus en ballonnen worden voor later bewaard. ,,Het geeft ons kracht, hoop, moed en een enorme strijdlust om Jada gezond oud te laten worden samen met haar toekomstige broertje en alle geliefden om haar heen.''

Bles en Doornbos verwachten deze zomer hun tweede kindje (een jongetje) en proberen zo goed en zo kwaad als het gaat door te gaan met leven. In 2013 was Bles  ook al in verwachting van een zoontje, maar die zwangerschap moest na vijftien weken worden afgebroken omdat het kindje zware lichamelijke afwijkingen had.

Begin mei maakte een woordvoerder van het stel al bekend dat Jada ziek is. Op dat moment werden echter nog geen details over de aandoening prijsgegeven. Omdat Bles de laatste tijd nog nauwelijks actief was op sociale media en daar veel reacties over kreeg , kwam ze onlangs met een korte verklaring.

Volledig scherm
Robert en Jada © Instagram

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
16072 stemmen