'Zó jammer dat Rob Kemps is gezwicht voor het grote geld van John de Mol!’

AD Media PodcastEr is een vol weekend met allemaal nieuwe tv-programma’s te bespreken. Waar gehakt wordt, vallen spaanders. En of het gelijknamige nieuwe programma (Spaanders) van Patrick Lodiers overeind blijft, daar verschilt het panel over van mening. Er moet deze week nog flink geschaafd worden aan deze kopie van Kopspijkers.

9 reacties

 • Marcel Breukink

  1 jaar geleden
  Wat had hij dan van de podcastjes moeten doen. Nee zeggen. Betalen jullie het verschil? Als jullie een baan bij de Telegraaf aangeboden krijgen voor veel mee salaris die je dat ook. Niets principes want daar kun je hem brood van kopen. Behoorlijk pedant.
 • Liesbeth Stam

  1 jaar geleden
  Vind het vreselijk dat,,Wiel,, snap niet dat die zich daar voor leent,maarja zal veel opbrengen,vind het zo kinderachtig ook.1x gezien en nooit meer.
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Geneuzel van zelfgenoegzame mensen dat podcastje. Gevecht tussen Mathijs en Rob? Nonsens. Het is een teken van de tijd dat we naar vele jaren DWDD, Pauw beetje moe zijn van de talkshows. Omdat je precies weet wat er die avond komt. De impasse van formatie en aflevering 728 over corona; als de artsen niet tevreden zijn dan zijn het wel de artiesten, we weten het wel. Kijk Media Inside, heerlijk programma dat een beetje schuurt, schopt, of Promenade, absurditeit van het hoogste niveau.
 • Rene Mous

  1 jaar geleden
  Jammer dat hij gezwicht is blablabla. Wat een tenenkrommend elitair geneuzel van zure mensen. Ja dan zien je hem liever door Parijs struinen en praten over muziek en kunst. Hij is ook gewoon Snollebolleke, stand-up comedian en wat hij verder leuk vindt. Laat hem lekker zijn gang gaan en als je zo elitair wilt zijn kijk dan gewoon niet in plaats van waarde oordelen geven waar niemand wat aan heeft en die totaal misplaatst zijn. Enige doel daarbij is jezelf te profileren, bah bah
 • Van Rossem

  1 jaar geleden
  Kemps wou het gratis doen maar john de mol stond erop.Moet je ergens toestemming vragen om je eigen geld te verdienen.
 1. In Oscarkandidaat The Fabelmans doet Spielberg zoveel meer dan het vieren van (zijn) films
  recensie

  In Oscarkandi­daat The Fabelmans doet Spielberg zoveel meer dan het vieren van (zijn) films

  Regisseur Steven Spielberg (Jaws, Jurassic Park) vertelde ooit dat het oorspronkelijke concept van zijn meesterwerk E.T. The Extra Terrestrial (1982) géén buitenaards wezen bevatte. De film zou gaan over de impact van een echtscheiding op een kind en hoe de ontstane eenzaamheid kan worden gecompenseerd. Je zou kunnen zeggen dat Spielberg met het voor zeven Oscars genomineerde The Fabelmans alsnog zijn alienloze E.T. heeft gemaakt. En het kind in kwestie mag hier dan Sammy Fabelman heten, het is natuurlijk eigenlijk Steven Spielberg zelf.