'Zó jammer dat Rob Kemps is gezwicht voor het grote geld van John de Mol!’

AD Media PodcastEr is een vol weekend met allemaal nieuwe tv-programma’s te bespreken. Waar gehakt wordt, vallen spaanders. En of het gelijknamige nieuwe programma (Spaanders) van Patrick Lodiers overeind blijft, daar verschilt het panel over van mening. Er moet deze week nog flink geschaafd worden aan deze kopie van Kopspijkers.

11 reacties

 • marcel breukink

  1 week geleden
  Wat had hij dan van de podcastjes moeten doen. Nee zeggen. Betalen jullie het verschil? Als jullie een baan bij de Telegraaf aangeboden krijgen voor veel mee salaris die je dat ook. Niets principes want daar kun je hem brood van kopen. Behoorlijk pedant.
 • Marco S. Zelf

  2 weken geleden
  Het gezever van dit soort podcasts en Angela de Jong over televisieprogramma’s komt je, net als al die praatprogramma's de neus uit. De scanderen stuk voor stuk ‘leven en laten leven’, maar het zelfgenoegzame, commentaar gevende pauper van journalistiek heeft commentaar op alles en iedereen. Niet veel beter dan de Story en de Privé. Gezwam in de ruimte.
 • Jansen

  2 weken geleden
  Gelijk heeft ie. Tegenwoordig zit er niet zoveel verschil meer tussen sbs en de publieke omroep qua kwaliteit. Dan kun je er maar beter goed aan verdienen.
 • Liesbeth Stam

  2 weken geleden
  Vind het vreselijk dat,,Wiel,, snap niet dat die zich daar voor leent,maarja zal veel opbrengen,vind het zo kinderachtig ook.1x gezien en nooit meer.
 • gert meijboom

  2 weken geleden
  Geneuzel van zelfgenoegzame mensen dat podcastje. Gevecht tussen Mathijs en Rob? Nonsens. Het is een teken van de tijd dat we naar vele jaren DWDD, Pauw beetje moe zijn van de talkshows. Omdat je precies weet wat er die avond komt. De impasse van formatie en aflevering 728 over corona; als de artsen niet tevreden zijn dan zijn het wel de artiesten, we weten het wel. Kijk Media Inside, heerlijk programma dat een beetje schuurt, schopt, of Promenade, absurditeit van het hoogste niveau.