Maxime Meiland.
Volledig scherm
Maxime Meiland. © ANP

Zo uniek is de naam van de nieuwste Meiland-baby

De naam Vivé, die Maxime Meiland heeft gekozen voor haar pasgeboren dochter, lijkt een knipoog naar Frankrijk, waar de realityster doorbrak met de verbouwing van Chateau Meiland. Vivé - met accent - is een vrij unieke naam, bedacht door kersverse papa Leroy Molkenboer. De afgelopen jaren worden zo'n veertig meisjes per jaar Vive genoemd, maar dan zonder accent. 

17 reacties

 • Monique Koen

  1 jaar geleden
  Mijn dochter nu 21 jaar heeft de naam Perlita gekregen. Mijn ouders wilde mij 50 jaar geleden eerst deze naam geven maar uiteindelijk is dat Monique geworden,ik vond het erg jammer dat ik niet de naam Perlita had gekregen dat ik mijn dochter die mooie naam hebt gegeven. Het komt eigenlijk van Pearlita wat parel betekent maar perlita spreekt wat lekkerder uit.
 • m.J Rupke

  1 jaar geleden
  Onze dochter heet Esthine 39 jaar geleden voor het eerst aangenomen op stadhuis Naam stond nog niet in register.
 • m.J Rupke

  1 jaar geleden
  Onze klein dochter heet Youandy roepnaam Joan.
 • de Kluijver

  1 jaar geleden
  Onze zoon heet Jayvë
 • H.A Meijers

  1 jaar geleden
  A.J.J. van Laaren@ Boas is een Bijbelse naam, uit het boek Ruth. Een aanrader! Gefeliciteerd met uw stoere kleinzoon en als u het boek Ruth heeft gelezen vindt u die naam nog mooier! Geen Bijbel? Op internet staan diverse Bijbelvertalingen. Kies niet de Statenvertaling, maar de HSV(Herziene Statenvertaling) of een andere, tenzij u heel goed bent in oud Nederlands. Succes en veel plezier ermee!:)