Volledig scherm
Sylvie Meis met haar nieuwe liefje Niclas Castello, gisteren in het Franse Saint Tropez. © BRUNO PRESS

Zó verliefd is Sylvie

Foto'sSylvie Meis doet geen enkele moeite om haar liefde voor kunstenaar Niclas Castello te verbergen voor de paparazzi. Gisteren tortelden de nieuwe geliefden met elkaar in het azuurblauwe water bij Saint Tropez.

De 41-jarige presentatrice werd vorige week voor het eerst gespot met haar nieuwe vriend in de mondaine Franse badplaats. Op videobeelden bleek toen al dat ze niet van elkaar af kunnen blijven. Sylvie, die in het verleden haar geliefde Charbel Aouad lange tijd voor de pers verborgen hield, doet nu geen enkele moeite meer om aan de camera's te ontsnappen. In Saint Tropez, waar veel (inter)nationale sterren hun zomer doorbrengen, wemelt het van de fotografen en die legden gisteren vast hoe Sylvie en Niclas kusten en knuffelden in het water.

Sylvie en de 40-jarige Niclas Castello, een beroemd kunstenaar, leerden elkaar eerder dit jaar kennen op de bruiloft van model Barbara Meier en de Oostenrijkse ondernemer Klemens Hallman. De Duitser Niclas Castello, die eigenlijk Norbert Zerbs heet, kan onder meer Beyoncé en Jay-Z tot zijn fanschare rekenen. Ook is hij een van de meest gezochte artiesten op het platform Artnet.

Volledig scherm
Sylvie doet geen moeite om haar liefde voor Niclas te verbergen. © BRUNO PRESS
Volledig scherm
Sylvie Meis en Niclas Castello. © BRUNO PRESS
Volledig scherm
Sylvie en Niclas. © BRUNO PRESS