Volledig scherm
© Photo News

Zo zien de billen van Kim Kardashian er in het echt uit

De beroemde derrière van de Amerikaanse realityster Kim Kardashian (36) blijkt in werkelijkheid lang niet zo glad als haar miljoenen volgers op sociale media denken. Een paparazzifotograaf vereeuwigde de 36-jarige moeder van twee kinderen afgelopen weekend op een strand in Mexico zoals ze er in het echt uitziet: met bobbeltjes en putjes in haar bilpartij.

De sinaasappelhuidkiekjes van Kim werden voor een onbekend bedrag verkocht aan showbizzmedia en sindsdien massaal gedeeld op Twitter. Volgens DailyMail is het weinig verbazend dat Kardashian geen perfecte huid op haar achterwerk heeft. Dat is volstrekt normaal voor een vrouw van haar leeftijd die twee kinderen - dochtertje North (3) en zoontje Saint (1) - op de wereld zette, zo wordt gesteld.  De realityster publiceert om de haverklap foto's van haar prominente contouren op sociale media. Maar op die beelden is van cellulitis of andere huidoneffenheidjes nooit geen sprake. 

Kim, sinds 2014 getrouwd met rapper Kanye West, heeft in interviews meer dan eens laten doorschemeren dat de kiekjes gestyled, gemanipuleerd en gephotoshopt zijn. Ook dat de huid van haar billen en dijen onregelmatig is geworden, omdat ze in het recente verleden laserbehandelingen  tegen psoriasis (een vorm van eczeem, red.) moest ondergaan. Ze had last van een vlekkerige en schilferige huid rond haar achterwerk. Inmiddels zouden die klachten zijn verdwenen. 

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7389 stemmen