Zoenen Famke en Ronnie alleen voor de camera?

VideoZijn Famke Louise (20) en Ronnie Flex (26) nu wel of niet een setje? Volgens de artiesten zit het antwoord in de clip van hun nieuwe nummer Alleen door jou, die vandaag verscheen. De twee geven elkaar een korte zoen, maar hun relatiestatus blijft onduidelijk. 

De geruchtenmolen draait al maanden op volle toeren: Famke Louise en Ronnie Flex zouden een relatie hebben. Het management van de twee wil er echter geen uitspraken over doen en ook Famke en Ronnie zelf houden hun kaken stijf op elkaar. Toch zijn er aanwijzingen dat de twee wel degelijk een romance hebben: in oktober deelde Famke een kiekje waarop ze op de benen van de rapper leunt en hem met een verliefde blik aankijkt. Toen 3FM-dj Frank van der Lende Famke confronteerde met de geruchten, antwoordde ze onthutst: ,,Ik denk dat wat jij zegt al genoeg zegt.’’

De nieuwe kersthit van Famke en Ronnie, die op het moment van schrijven al meer dan 71.000 views heeft en in het Brabantse Oosteind is opgenomen, zou meer duidelijkheid moeten verschaffen over hun relatiestatus. Ja, de tekst is romantisch en de jonge muzikanten geven elkaar een kus in de videoclip, maar daar blijft het bij. En dus zitten de fans alsnog met vraagtekens.

‘Omg, zijn jullie nou samen?’, ‘Jullie passen echt goed bij elkaar, hebben jullie verkering?’ en ‘Hebben ze nou verkering of niet?’, is een greep uit de meer dan 1400 reacties. Er zijn ook volgers die uit de clip halen dat de twee een relatie hebben. ‘Ja! Jullie gaan!', reageert een fan op het account van Famke Louise.

Baby

Eind oktober maakte Ronnie Flex bekend vader te worden. De rapper wilde de naam van de moeder geheim houden, maar gaf die enkele weken later toch prijs. Het gaat om de Haagse dj Wafae Kefi (24). De twee hebben echter geen relatie.

Ook Famke werd genoemd als moeder van het kind, maar dat gerucht kwam al snel ten einde toen bleek dat de YouTube-ster genoot van drankjes in Amsterdam. Van een zwangerschap van zeveneneenhalve maand leek dus geen sprake. 

Volledig scherm
Famke Louise en Ronnie Flex zoenen elkaar in de nieuwe videoclip © Youtube

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
5081 stemmen