Volledig scherm
Estavana speelt sinds 2010 in het Nederlands handbalteam. © ANP/ Weekend. Fotomontage AD

Zoenfoto bewijst liefde tussen Rafael en Estavana

Voetballer Rafael van der Vaart (33) heeft zijn hart verloren aan de blonde tophandbalster Estavana Polman, zo bevestigen de liefdesfoto's die woensdag zijn gepubliceerd in weekblad Weekend. Werd de relatie dinsdag nog in twijfel getrokken omdat de omgeving van het stel niets wil loslaten: de kiekjes liegen er niet om. Te zien is hoe Raf hand in hand met zijn nieuwe 23-jarige vlam loopt en haar hartstochtelijk kust.

De twee werden afgelopen weekend op de gevoelige plaat vastgelegd in Sevilla, de stad waar Real Betis-middenvelder Rafael woont. Ooggetuigen wisten Weekend toe te vertrouwen dat ze het hele weekend samen waren. ,,Estavana kende de weg in de stad al aardig en kroop zo nu en dan achter het stuur van Rafaels witte Mercedes'', vertelt de bron aan het blad.

De Nederlandse Handbal Verbond werd dinsdag verrast door het nieuws. ,,Als bond doen we hier geen uitspraken over. Ik heb Estavana gesproken en zij heeft laten weten geen reactie te geven op wat er gaande is in haar privéleven'', klonk het. Sylvie Meis, met wie Rafael van 2005 tot 2013 getrouwd was, wilde wel reageren aan de Duitse pers. ,,Ik ben heel blij voor ze'', liet ze droogjes los. De twee hebben samen een zoon, de 7-jarige Damián.

Christie
Hoe lang de twee sporters samen zijn is onbekend. Rafael kreeg afgelopen zomer een relatie met het 23-jarige model Christie Bokma. Rond kerst kwam het bericht naar buiten dat de twee niet meer samen waren, maar die breuk werd nooit bevestigd. Op de instagramaccount van Christie is nog een foto van haar met de voetballer te zien.

Estavana is een spelbepalende international van Oranje. Ze woont in Denemarken, in Esbjerg waar ze speelt voor Team Esbjerg. Met Polman als aanjaagster stuntte Oranje eind vorig jaar op het WK in Denemarken (zilver). De handbalsters strijden volgende maand op het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Metz om een ticket naar Rio de Janeiro.

Volledig scherm
© ANP. Fotomontage AD