Cristiano Ronaldo Junior (links) in actie voor Juventus.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo Junior (links) in actie voor Juventus. © Juventus

Zoon Cristiano Ronaldo (9) is direct een groot succes op Instagram

Cristiano Ronaldo Junior, de zoon van de Portugese sterspeler Cristiano Ronaldo, heeft zijn debuut op Instagram gemaakt. En dat deed 'kleine' Ronaldo lang niet slecht. De 9-jarige wist binnen een dag bijna een miljoen volgers aan zich te binden, meldt Give Me Sport.

Cristiano Junior sprak zijn aanhang in vier verschillende talen toe: Engels, Spaans, Portugees en Italiaans. ,,Hoi allemaal, dit is mijn nieuwe Instagram-account. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Groetjes!". Dit leverde hem direct volgers vanuit de hele wereld op.

Net als zijn beroemde vader, die met 205 miljoen Instagram-volgers nog altijd de meest gevolgde persoon ooit is op het sociale medium, speelt Cristiano Junior bij de Italiaanse voetbalclub Juventus. Hij is speler in een van de jeugdteams en traint daarnaast dagelijks met zijn vader in de achtertuin en in hun sportschool aan huis.

Hola chic@s!! Esta es mi nueva cuenta de Instagram espero que os guste 🙂🤗

669.5k Likes, 14.4k Comments - @minicristianoronaldo2010 on Instagram: "Hola chic@s!! Esta es mi nueva cuenta de Instagram espero que os guste 🙂🤗"