Volledig scherm
© PR

Zoon Gert Verhulst heeft relatie met Marthe van K3

Viktor (21), de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst, heeft sinds kort een liefdesrelatie met K3-zangeres Marthe de Pillecyn (19). Het Vlaamse entertainmentbedrijf bevestigt het nieuws, maar wil geen verdere details kwijt over de romance. Viktor treedt met deze relatie in de voetsporen van zijn bekende vader. Die had in het verleden affaires met K3-zangeressen Karen Damen en Josje Huisman.

Volledig scherm
Marthe en Alexis in betere tijden. © Peter De Smedt/Isopix

De afgelopen weken regende het al geruchten dat er iets moois bloeide tussen Verhulst en de zwartharige Marthe. ,,We kunnen melden dat dit bericht klopt", aldus Studio 100. ,,Hoe lang ze precies samen zijn, behoort tot de privésfeer van onze mensen. Daarover communiceren wij niet."

Adieu jeugdvriend
Het nieuws zet meteen de gebeurtenissen van de voorbije weken in een ander daglicht. Op 16 maart werd bekend dat Marthe na vier jaar een punt had gezet achter haar relatie met Alexis Guiette. Het stel liet weten als goede vrienden en in goede verstandhouding uit elkaar te zijn gegaan. En toch was het voor vele fans schrikken. Zeker omdat Marthe even voordien nog had aangegeven dat ze er naar verlangde met haar jeugdliefde te gaan samenwonen.