Zoon Madonna vermorzelt pop van Donald Trump

VideoDavid, het zoontje van Madonna, heeft blijkbaar niet zoveel met de presidentiële ambities van Donald Trump. In een filmpje slaat hij een levensechte pop van Donald Trump aan gort. De zangeres heeft de replica van Trump gekocht als verrassing voor de verjaardag van het 11-jarige mannetje.

David en zijn vriendjes zijn druk bezig met het beramen van een plan, om de replica van Donald Trump kapot te slaan. ,Ik ga voor zijn nek", roept een opgelaten vriendje van David in een filmpje. ,,Onthoofd hem!" Enkele seconden later is te zien op een ander filmpje dat de geadopteerde David het hoofd van Trump trots in zijn handen houdt.

Lafaards
Madonna heeft nooit verzwegen naar wie haar politieke voorkeur uitgaat: Hillary Clinton. Sterker nog, de blondine neemt geen blad voor de mond als het op Donald Trump en zijn familie aankomt. Drie weken geleden noemde ze Trump jr. en broer Eric lafaards op Instagram. De twee broers publiceerden een foto waarop zij trots poseren met een vermoord luipaard. ,,Nog een reden om op Hilary te stemmen!" schrijft de 58-jarige Queen of Pop.

In navolging van zangeres Katy Perry, die volledig naakt ging voor een tv-commercial, is ook Madonna uit de kleren gegaan. ,,Ik stem naakt met Katy Perry. Stem op Hillary, ze is het beste wat we hebben", twittert ze.

Nu de voorbereidingen voor de verkiezingen in volle gang zijn, sporen meerdere supersterren de Amerikanen aan om in november toch naar de stembus te gaan voor de presidentsverkiezingen. Zo maakte naast Madonna en Perry, realityster Kim Kardashian een statement op haar website met de kop 'I'm with her', de slogan van Clinton.