Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Zou zonde zijn om dit prachtprogramma te missen, alleen maar vanwege een Tim-aversie

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

29 reacties

 • P. Tettert

  2 jaar geleden
  Deze column lees ik nu pas. Geen idee wie Tim den Besten is, maar ik ga het programma wel terug kijken. Door deze column ontdek ik wel vaker pareltjes van uitzendingen.
 • Dick van Dijk

  2 jaar geleden
  Tot nu toe 26 reacties op deze column, soms meer als 100,dit zegt genoeg, Angela, dappere poging maar mensen gaan dit programma niet bekijken. Jochem in de wolken, kijken wij twee keer, die ballonvaarder moest even aan hem wennen, maar wat een verademing om iemand zo puur, ongecontroleerd, totaal zichzelf, zo te zien genieten, dat soort programma's zien wij liever😉
 • Niels Beerbaum

  2 jaar geleden
  Mooi programma? Ik zie vooral kwetsbare mensen die met toestemming van de instelling worden gebruikt voor een TV programma.
 • Ruud Spermon

  2 jaar geleden
  ... en wie is Tim den Besten?
 • constant Klompmaker

  2 jaar geleden
  Het kan een mooi programma zijn. De enige storingsfactor is toch Tim. Gister bleek maar weer dat hij een narcistisch tintje in zich heeft. En niet alleen bij de mensen die geholpen moeten worden. Ook bij de begeleider en helemaal de stukjes waar Tim en zijn mede presentator waar Tim alleen maar over zich zelf had en niet over de cliënten. Iets wat je verwacht bij zo'n programma.