Volledig scherm
Het eerste familiekiekje met Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella. © Brunopress

Zus Nicolette Kluijver bevalt ook van tweeling

De familie Kluijver is goed in het krijgen van tweelingen. Nadat presentatrice Nicolette Kluijver (33) drie jaar geleden een tweeling kreeg, is nu ook haar zus Brenda van twee baby's bevallen. En net als bij Nicolette gaat het om een jongen en een meisje.

Nicolette is vol van het nieuws en noemt haar zus 'stoer en trots'. ,,Welkom lieve neef en nicht. It runs in the family, mijn zus is de knapste, zo trots op jou'', laat ze via Instagram weten bij een oude babyfoto van haar twins. Hoe de baby's van Brenda heten, verklapt ze niet.

Nicolette beviel in november 2014 van Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella. Het jongetje werd vernoemd naar zijn vader Joost, het meisje naar haar zus Isabella Floortje (6). De bevalling verliep 'wonderbaarlijk goed', liet Nicolette al snel weten. ,,Het was heel heftig, maar ze lachen een keer naar je en je vergeet alle ellende.''

Twee maanden voor de komst van hun oudste dochter stapten de RTL-ster en plastisch chirurg Joost Staudt in het geheim in het huwelijksbootje. Brenda Kluijver blijft liever uit de spotlights en werkt als ZZP'er. Ze werd twee jaar geleden voor het eerst moeder van een jongetje.