Yolanthe (links) en haar zus Xelly.
Volledig scherm
Yolanthe (links) en haar zus Xelly. © Brunopress

Zus Xelly: Yolanthe gekwetst door kritiek op uiterlijk

UpdateYolanthe Sneijder-Cabau (29) heeft zich de storm aan kritiek over haar 'nieuwe' gezicht aangetrokken. Dat vertelt haar zus, visagiste Xelly, aan het AD. ,,Mijn zus is een ijzersterke vrouw, maar op een negatieve manier aangesproken worden op uiterlijkheden vindt zij bepaald niet leuk.''

 1. Cosmetisch arts: Yolanthe's gezicht is toch puur natuur

  Cosmetisch arts: Yolanthe's gezicht is toch puur natuur

  Cosmetisch arts Robert Schoemacher komt terug op zijn opmerkingen over het uiterlijk van Yolanthe Sneijder-Cabau. Hij vertelde maandag in het AD dat de 29-jarige brunette vermoedelijk haar gezicht liet bewerken met zogenoemde fillers op basis van lichaamseigen vetten. De actrice was afgelopen weekend trending topic op sociale media nadat ze vrijdagavond aan tafel zat bij RTL LateNight. Volgens velen had Yo aan haar gezicht laten sleutelen.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.