Volledig scherm
Rebecca en Marcel zijn helemaal happy. © Instagram

Zus Yolanthe zielsgelukkig met schatrijke Marcel Boekhoorn

Rebecca Cabau van Kasbergen heeft op party island Ibiza flink uitgepakt in het restaurant van haar zusje Yolanthe. In loungeclub XaXa werd gisteren niet alleen de 35ste verjaardag van Rebecca gevierd, er werd ook geproost op het feit dat ze sinds een jaar samen is met miljardair Marcel Boekhoorn (58).

Rebecca, die net als Yolanthe (32) op Ibiza is geboren, trok haar spierwitte feestjurkje uit de kast en nodigde al haar dierbaren uit naar XaXa - de plek waar ze Marcel leerde kennen - te komen. Bij een kiekje waarop ze uitbundig naar haar Marcel lacht, schrijft ze: ,,Wauw! Ik wens de liefde, blijdschap en euforie die ik nu ervaar ieder ander toe'', klinkt het ietwat zweverig via Instagram. Rebecca bedankt haar familie en vrienden voor de liefde. ,,Ik voel me enorm geliefd en ontzettend gezegend! Namasté.''

Dat Yo hoog op de gastenlijst van haar zus stond, betekent dat de twee weer helemaal oké zijn met elkaar. In maart vorig jaar kwam een einde aan een slepende ruzie nadat de zussen het niet eens werden over de erfenis van hun in 2007 overleden vader Xavier. Rebecca zette haar trots opzij en vloog naar Istanboel om het uit te praten.

Snack

Volledig scherm
Geen vette hap voor Yolanthe, maar een rijstwafeltje. © Instagram Story

Blijkbaar zijn de Cabautjes weer zo dik met elkaar dat zelfs de afterparty tot in de vroege uurtjes werd voortgezet in Cala Tarida, de villa die Yolanthe van haar vader erfde. Uitgeput van het feest en ietwat aangeschoten dook de actrice gisteravond haar bed in met een rijstwafel als midnightsnack. Vanochtend filmde ze haar inmiddels verlaten zwembad en zoontje Xess Xava die zich vermaakt met een rood trapautootje.

Rebecca maakte vier maanden geleden wereldkundig dat ze een relatie heeft met de schatrijke Marcel Boekhoorn uit Bennekom, volgens Quote in 2013 goed voor een vermogen van maar liefst 1,3 miljard euro. Hij had tot 2015 drie jaar lang een relatie met zangeres Hind. De zakenman kon of wilde niet aan haar kinderwens voldoen. Boekhoorn was tot 2006 25 jaar getrouwd met Marlies, met wie hij drie kinderen heeft.

Volledig scherm
Yolanthe en Wesley bezitten op Ibiza een villa met adembenemend uitzicht. © Instagram Story
Volledig scherm
In XaXa werd flink gefeest. © Instagram Story

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
9236 stemmen