Volledig scherm
Chantal verwacht in de lente haar tweede kindje. © Brunopress

Zwangere Chantal voelt zich moddervet en Geer showt gigantische tattoo

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Schrijfster Heleen van Royen en de 22 jaar jongere drummer Bart Meeldijk zijn bijna zes jaar samen en nog altijd stapelverliefd. De twee keken elkaar op Curaçao eens diep in de ogen.

Gerard Joling genoot ook van de zon op de Antillen, maar vindt het naar eigen zeggen heerlijk weer thuis te zijn. Zo te zien inspireerde Curaçao de zanger tot het zetten van een gigantische tattoo op zijn linkerarm.

Miljuschka Witzenhausen propt zich tijdens haar laatste dagen op Bali vol met een uitgebreid ontbijtbuffet. Het is peperduur, maar de knappe brunette belooft dan ook één van de beste smaaksensaties van Azië.

Eva Jinek geniet in haar vrije weekend van kat Prinses Cocobelle, die op haar beurt spint om de oormassages van haar baasje.

Het gaat stukken beter met Katja Schuurman in Thailand nadat ze aldaar was geveld door voedselvergiftiging. Door een massage voelt de Memories-presentatrice zich als een veertje.

Volgens stylist Leco van Zadelhoff zit er een groot voordeel aan het hebben van een jetlag: zo duurt je weekend extra lang. Leco komt in zijn tot in de puntjes gestylede appartement bij van een lange reis uit Thailand.

Talkshowkoningin Oprah wordt per bulldozer naar het huis van haar buren vervoerd nu Los Angeles is getroffen door heftige modderstromen. Dat mensen samenkomen om elkaar te helpen, doet haar goed.

Dennis Weening en Fajah Lourens vliegen in stijl naar Zuid-Afrika voor de opnames van Tattoo Trippers. Een glaasje champagne gaat er wel in.

Het is dat Nicolette van Dam en Bas Smit over een gigantische hoekbank beschikken, anders hadden hun dochtertjes Lola-Lily en Kiki-Kate een probleem gehad. De meisjes zijn vandaag druk met het verzorgen van hun naar schatting 20 baby's.

De dj's van Qmusic vermaken zich dit weekend met een lading luisteraars in de sneeuw. Na een gezellige karaoke-avond worden vandaag de latten ondergebonden.

Presentator Jan Versteegh en Fokke & Sukke-tekenaar Jean-Marc van Tol schaamden zich tijdens de allereerste opnames van Wie is de Mol? kapot, geeft Jan vandaag toe. Het lukte de twee namelijk niet de eerste opdracht in Oekraïne op te lossen. Vanavond wordt duidelijk of het stel het beter doet.

Chantal Janzen vindt het geweldig dat ze in verwachting is van een tweede kindje, maar die dikke buik begint haar tegen te staan. Gelukkig ziet ze de humor er wel van in. Ze is in de lente uitgerekend van een jongetje.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (52%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
32465 stemmen