Volledig scherm
Chantal verwacht in de lente haar tweede kindje. © Brunopress

Zwangere Chantal voelt zich moddervet en Geer showt gigantische tattoo

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Schrijfster Heleen van Royen en de 22 jaar jongere drummer Bart Meeldijk zijn bijna zes jaar samen en nog altijd stapelverliefd. De twee keken elkaar op Curaçao eens diep in de ogen.

Love him. Pic by @oliviavanroyen #holiday #curacao #relax

Een foto die is geplaatst door null (@heleenvanroyen) op

Gerard Joling genoot ook van de zon op de Antillen, maar vindt het naar eigen zeggen heerlijk weer thuis te zijn. Zo te zien inspireerde Curaçao de zanger tot het zetten van een gigantische tattoo op zijn linkerarm.

Miljuschka Witzenhausen propt zich tijdens haar laatste dagen op Bali vol met een uitgebreid ontbijtbuffet. Het is peperduur, maar de knappe brunette belooft dan ook één van de beste smaaksensaties van Azië.

Eva Jinek geniet in haar vrije weekend van kat Prinses Cocobelle, die op haar beurt spint om de oormassages van haar baasje.

Het gaat stukken beter met Katja Schuurman in Thailand nadat ze aldaar was geveld door voedselvergiftiging. Door een massage voelt de Memories-presentatrice zich als een veertje.

Volgens stylist Leco van Zadelhoff zit er een groot voordeel aan het hebben van een jetlag: zo duurt je weekend extra lang. Leco komt in zijn tot in de puntjes gestylede appartement bij van een lange reis uit Thailand.

Talkshowkoningin Oprah wordt per bulldozer naar het huis van haar buren vervoerd nu Los Angeles is getroffen door heftige modderstromen. Dat mensen samenkomen om elkaar te helpen, doet haar goed.

Going to check on my neighbors house. Got a lift. Everyones working together to help. #cleanup #mudslides

Een foto die is geplaatst door null (@oprah) op

Dennis Weening en Fajah Lourens vliegen in stijl naar Zuid-Afrika voor de opnames van Tattoo Trippers. Een glaasje champagne gaat er wel in.

Het is dat Nicolette van Dam en Bas Smit over een gigantische hoekbank beschikken, anders hadden hun dochtertjes Lola-Lily en Kiki-Kate een probleem gehad. De meisjes zijn vandaag druk met het verzorgen van hun naar schatting 20 baby's.

Echt zo zielig m’n meisjes hebben amper poppen 😂😂😂 Ik moet trouwens baby’s zeggen 😂😂😂

Een foto die is geplaatst door null (@basssmit) op

De dj's van Qmusic vermaken zich dit weekend met een lading luisteraars in de sneeuw. Na een gezellige karaoke-avond worden vandaag de latten ondergebonden.

Nog verzoekjes? Het is karaoke-avond in het #Qhotel in de Sneeuw!☃️ #YoumakeusQ

Een foto die is geplaatst door null (@qmusicnl) op

Presentator Jan Versteegh en Fokke & Sukke-tekenaar Jean-Marc van Tol schaamden zich tijdens de allereerste opnames van Wie is de Mol? kapot, geeft Jan vandaag toe. Het lukte de twee namelijk niet de eerste opdracht in Oekraïne op te lossen. Vanavond wordt duidelijk of het stel het beter doet.

Chantal Janzen vindt het geweldig dat ze in verwachting is van een tweede kindje, maar die dikke buik begint haar tegen te staan. Gelukkig ziet ze de humor er wel van in. Ze is in de lente uitgerekend van een jongetje.

#twins

Een foto die is geplaatst door null (@) op

 1. Empire-acteur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set
  UPDATE

  Empire-ac­teur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set

  Onder massale belangstelling van de pers is de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, die donderdag werd opgepakt nadat hij was aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte, later op de dag weer op vrije voeten gekomen. De rechter in Chicago besloot dat hij op borgtocht mocht worden vrijgelaten. De borgsom bedraagt 100.000 dollar (ruim 88.000 euro), melden Amerikaanse media. Smollett moet ook zijn paspoort inleveren.

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (15%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (3%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (8%)
 • Vice (1%)
4204 stemmen