Volledig scherm
Monique Smit. © ANP Kippa

Zwangere Monique telt dagen af en Linda neemt afscheid van overleden opa

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Zanger André Hazes neemt onderweg en op locatie bij optredens voortdurend zijn goede vriend Djarno Hofland in de maling. Dit keer mag hij doen wat hij wil met de pinpas van de Hazes-telg als hij het pasje met zijn hoofd tegen weet te houden. Resultaat Djarno kopt tegen een locker aan!

In het zonnetje geniet Monique Smit en zoontje Noah van hun laatste vakantie als gezinnetje van drie. Ze telt de laatste dagen af voordat Noah een broertje of zusje erbij krijgt.

Een emotioneel bericht van presentatrice Linda Hakeboom vandaag. Ze heeft afscheid moeten nemen van haar opa. Ze herdenkt hem in een liefdevolle post en haalt herinneringen op. Onder meer aan het moment dat ze voor het programma Rambam samen met haar opa Derek Ogilvy ontmaskerde. 

Op dit kiekje wil Badr Hari waarschijnlijk zijn spierballen laten zien, maar die passen helaas net niet op de foto.

Actrice en tegenwoordig ook zangeres Loes Haverkort is dolblij dat ze in de finale zit van It Takes 2. Daarom plaatst ze een prachtig playbackfilmpje vanuit de auto.

Een goede tip op deze druilerige zaterdagmorgen van actrice Hadewych Minis. Trek met je dochter zomaar wat kleren aan en de zon zit zo weer in je kop.

Zou het een kater zijn? Of zou het door het slechte weer komen? Kees Tol heeft in ieder geval niet veel zin om aan deze dag te beginnen.

Acteur Patrick Martens is in Denemarken met een camper. Daar poetst hij zijn tanden in de deuropening en dat deelt hij dan weer met zijn volgers.

Weerman Piet Paulusma mag dan moeten vertrekken bij SBS 6, een opvolger dient zich aan. En dat is niemand minder dan volkszanger Frans Bauer. Hij blijkt namelijk de perfecte weerman te zijn

Voor de opnames voor de film Onze Jongens  was Jim Bakkum in Miami. Daar maakte ze volgens eigen zeggen niet echt vrienden met de plaatselijke politie. Het kiekje dat hij deelt op zijn Instagram lijkt daar inderdaad wel het bewijs van.

Na dik tien jaar sluit Geraldine Kemper de deur achter zich bij BNNVARA. De 29-jarige presentatrice stapt over van de publieke omroep naar RTL om daar programma's te gaan maken. Haar afscheidsfeestje was in stijl helemaal in het thema van het programma waarmee ze bij BNNVARA terecht kwam: Sterretje Gezocht.

  1. Van alleenstaande vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?
    PREMIUM

    Van alleen­staan­de vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?

    Van de liefdevolle alleenstaande vader van vijf, naar ‘de man van die donatie’. De 37-jarige Rotterdammer Jay Lopez, liefkozend Papa Jay genoemd, kreeg vorig jaar een cheque van ruim 94.000 euro overhandigd door een fan van het tv-programma Een Huis Vol. Dat leverde niet alleen financiële rust, maar ook veel jaloerse blikken en afgunst op. Toch is híj niets veranderd. Papa Jay predikt nog altijd (zelf)liefde, dankbaarheid en zelfstandigheid.