Als gegoten, alsof het leven al niet duur genoeg is. Enjoy, ladies... 🤗

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Zwangere Roxeanne bedolven onder vragen over lingerie: Gewoon van Zeeman

UpdateBij welk exclusief merk koopt Roxeanne Hazes toch haar elegante zwangerschapslingerie? Die vraag hield fans van de 25-jarige zangeres de afgelopen dagen zó bezig, dat ze vanavond besloot uitsluitsel te geven. Rox koopt haar deels kanten slipjes gewoon bij de Zeeman, voor 3,99 euro.

,,Alsof het leven nog niet duur genoeg is'', schrijft de dochter van de overleden volkszanger André Hazes bij een kiekje van zichzelf in haar ondergoed. De openhartige Ik was toch je meisje-zangeres deelt eveneens een screenshot van de webshop van de textielsuper, waarop het kennelijk felbegeerde stuk onderkleding te zien is. ,,Zit als gegoten, geen grap.'' Onder de mensen die bij de foto's reageren is de eveneens zwangere Chantal Janzen, die lachend een reeks spierballenemoji's en een hartje deelt.

Wie de favoriete tailleslipjes van Roxeanne wil uitproberen, heeft overigens pech. Binnen enkele uren na haar bericht waren de laatste exemplaren van de zwarte variant op internet uitverkocht.

Roxeanne, die een paar maanden geleden nog een miskraam kreeg, onthulde onlangs dat ze een kindje verwacht met vriend Erik Zwennes. ,,Onze wens is eindelijk in vervulling gegaan'', schreef ze op Instagram. ,,We're expecting a little bean.''

Volledig scherm
Roxeanne Hazes shopt haar ondergoed gewoon bij Zeeman. © ANP, inzet: Zeeman

poll

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

  • Goede zet (54%)
  • Daar snap ik niets van (46%)
10699 stemmen