Volledig scherm
Sanne Vogel. © ANP Kippa

Zwangere Sanne vreest voor wansmaak, Jan heeft een nieuw vriendje

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Ze presenteren geen Expeditie Robinson meer samen, maar vriendjes voor het leven blijven Nicolette Kluijver en Dennis Weening wél.

Ze is nu zelf in blijde verwachting van een  tweeling, maar actrice Sanne Vogel moest daar een paar jaar geleden echt niet aan denken. Ze had toen het geluk om met twee huilende kindjes in haar armen op de set te staan. ‘Hoop alleen dat dit kapsel en deze kledingstijl geen voorspellende blik waren op mijn toekomstige smaak', grapt ze.

Bobbi Eden is helemaal in haar nopjes met haar zelfgebreide vest. 

Fockeline Ouwerkerk gaat vandaag voor denim. En de presentatrice kiest voor het gemak voor haar zoontje Joe een bijna identiek outfit uit.

Jan Versteegh is niet alleen gek van zijn kat, hij vindt paarden eigenlijk ook wel leuk. De presentator heeft zelfs een nieuw vriendje erbij. 

Het is een ergernis van velen: huilende kinderen in het vliegtuig. Laat rapper Kraantje Pappie nu nét een foto hebben waarop de frustratie van zijn gezicht valt af te lezen.

Babynieuws voor Jandino Asporaat! De cabaretier is oom geworden van een neefje. ‘Iverson Maxwell Asporaat, welkom op de wereld kleine prins', schrijft Jandino op Instagram.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Adra Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’