Volledig scherm
© bruno

Chantal adopteert familie, Geraldine wandelt behaloos rond

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. 
Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jim tikt de 30 aan

Jim Bakkum is 30 jaar geworden en viert dat met zijn vrouw Bettina Holwerda. Het stel, dat elkaar leerde kennen tijdens de musical Grease, proost erop los met een champie.

Jammer, Josje

Ex-K3'tje Josje Huisman was even vergeten dat de gevreesde gele wielklem nog bestaat. Haar rode bolide heeft er vandaag eentje te pakken.

Chantal hashtagt erop los

Actrice-presentatrice Chantal Janzen vult vandaag een familieselfie met een recordhashtag aan. ,,#terugsturenisookweerzongedoebehalvediekleinediepastnognetineendoosje
maardiekijktteliefdusdiehouikookmaar #diemevrouwachteroptbankjehoorternietbijwantdiehadntestrakkelegging
metnscheurdrin'', klinkt het. 

Pottertime voor Maurice

Programmamaker Maurice Wijnen is lyrisch over het theaterstuk van Harry Potter dat momenteel hordes Potterfans naar het Londense West End trekt. De recensie van Maurice: ,,Witty, smart, surprising and full of brilliantly executed magic and illusions. Just wow.''

Geraldine deelt oud kiekje

,,Even een wandeling maken'', zegt Geraldine Kemper gekscherend bij een foto met een pikant randje. Gerry liep namelijk niet vandaag maar in februari van dit jaar door Zuid-Afrika voor een fotoshoot van JAN Magazine. Fotograaf Roger Neve legde de presentatrice vast in een lading vers groen gras, zonder beha.

Monique ziet Monique

De veelzijdige Monique Smit botste bijna tegen zichzelf op tijdens een bezoekje aan de drogist. De blonde Volendamse mama is het gezicht van een campagne van cosmeticamerk Herome en voor wat herkenbaarheid zijn er kartonnen versies van La Smit verspreid. Monique moet daar aan wennen.

Antje Monteiro: van campy naar klasse

Musicalster-zangeres Antje Monteiro is supertrots op de Utrechtse villa aan het water die ze onlangs betrok en mede zelf ontworp. De hulp die Antje kreeg van vriendlief Dennis - laat hij binnenhuisarchitect zijn - kwam haar goed uit. Met maar liefst tien pagina's in Beau Monde showt de moeder van Romy haar stekje en laat ze zien dat moderne elementen met grijze kleuren overheersen.

Georgina's kat zit prima

De spierwitte kat van actrice Georgina Verbaan heeft zich genesteld op bed. Blijkbaar vindt het beestje vers beddengoed extra fijn, want de Amsterdamse Georgina zorgde net voor een nieuwe lading Egyptisch katoen. Dat het binnen de korste keren vol zit met kattenharen moet ze voor lief nemen.

Badselfie Lisa van O'G3NE

Lisa Vol van de meidengroep O'G3NE is twee jaar samen met haar vriend Ergin Arslanbas. De zangeres deelt een kiekje vanuit een bubbelbad samen met de Vlaamse YouTube-ster. De twee zijn nog steeds gelukkig met elkaar. ,,Op naar nog veel meer jaren ons kapotlachen, inside jokes, teamwork, vriendschap, nerdiness & liefde", schrijft Lisa erbij.

Klaas vist weer

Klaas van der Eerden is teruggekeerd uit Thailand. Hoewel het nachtvissen in het Aziatische land maar ternauwernood goed af liep - Klaas werd op open zee overvaren door een boot -, is hij in Nederland alweer aan het vissen geslagen. De tv-maker gaat een programma maken voor de AVROTROS over de rustgevende hobby.

Roel viert klein feestje

Roel van Velzen mocht het Holland Heineken House-feestje opleuken van judoko Anicka van Emden, die gehuldigd werd vanwege het winnen van een bronzen medaille. Roel vermaakte zich prima. ,,Magische sfeer vanavond in het HHH in Rio.''

Hind fleurt op in LA

Hind Laroussi zet de bloemetjes buiten in Los Angeles. Op Instagram deelt ze een foto uit de Amerikaanse stad. Op het kiekje draagt ze een fleurig jurkje. Lachend: ,,Het is geweldig op Sunset Boulevard."

Halina is verliefd

Eindelijk is het hart van Halina Reijn veroverd. Waar het met de mannen nog niet wil lukken, zit er nu wel een heel speciale gast aan het ontbijt bij de actrice. Een witte labrador is de nieuwe liefde van Halina. Bij het filmpje van het beestje schrijft ze dan ook: ,,Ik ben verliefd."