Volledig scherm
Angela Schijf. © rv

Kleine Hazes zegt eindelijk 'papa' en Angela heeft koude billen

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Tot ergernis van volkszanger André Hazes (23) riep zijn zoontje tot voor kort alleen om zijn moeder en nooit om zijn vader. Na lang oefenen heeft de artiest daarin verandering gebracht: blij badderend riep het kleine ventje vandaag eindelijk 'papa'.

Effe tussendoor😉 #papa

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op

Meisje van Plezier-actrice Angela Schijf (38) luidt het weekend in met een sexy kiekje. Maar haar leven is niet écht zo glamoureus als de foto doet vermoeden. Angela bekent dat ze aan dit broekloze plaatje een stel koude billen overhield.

Bij het inspreken van voice-overs droomt SBS6-gezicht Kees Tol (35) soms helemaal weg. Vandaag waande hij zich een zanger en nam hij zogenaamd zijn eigen carnavalskraker Het is een Feesie met Keesie op. Een echte single komt er helaas niet. ,,Ik praat zelfs vals.''

Alleskunner Buddy Vedder (23) is op liefdesvakantie met zijn dansende vriendin Ginny Pauw (25). De tortelduiven poseren voor een schattige selfie, waarop Buddy zijn vlam een klein kusje geeft.

💏

Een foto die is geplaatst door null (@buddyvedder) op

Ook bij het half-Nederlandse topmodel Gigi Hadid (22) kan het liefdesgeluk niet op. Op Instagram feliciteert ze haar vriend, voormalig One Direction-hunk Zayn Malik, met zijn 25ste verjaardag. ,,Ik hou meer van deze man dan ik ooit in woorden kan uitdrukken.''