Volledig scherm
© anp

Marly en Carolien vieren sexy Halloween, Daphne haalt uit naar Derksen

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities.
Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Robin heeft zwoele zaterdagavond

Een herfstachtige zaterdagavond als deze is prima geschikt om in een warme slobbertrui in bed te kruipen. Maar voor Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Robin Martens (24) ziet zo'n vrije avond er heel anders uit. De brunette knuffelt in bed met haar hond Simba en trok voor het fotografische bewijs haar shirt omhoog om volgers haar tattoos te tonen.

Marly en Carolien vieren sexy Halloween

Halloween is inmiddels bijna een week geleden, maar voor hartsvriendinnen Marly van der Velden (28) en Carolien Karthaus-Spoor (28) mag dat de pret niet drukken. De actrices staken zich vanavond in pikante pakjes, waarin ze sprekend lijken op het Suicide Squad-karakter Harley Quinn. Van de make-up en het haar tot de tattoos op hun benen en buiken: alles klopt.

Nicolette in de emmer

Bas Smit houdt zielsveel van zijn vrouw Nicolette van Dam en dochtertje Lola-Lily (4), maar soms wil hij gewoon even rust. Zo ook vanmiddag. Op het strand van een zonnige vakantiebestemming greep Bas een emmer om de presentatrice en hun dochtertje in te doen.

Doutzen op het strand

Mocht je last hebben van een herfstdip, dan haalt topmodel Doutzen je daar wel uit. De beeldschone Friezin wenst haar volgers een fijne zaterdag toe met een strandkiekje waarop ze een potje beachtennis speelt.

Fajah gaat door

In navolging van haar eerste succesboek werkt de fitnessgoeroe en de strak getrainde Fajah Lourens aan Killerbody Part 2. Het schrijfsel telt 100 snelle recepten en tips om je gewenste gewicht vast te houden.

De gitaren van Ilse

Zangeres Ilse DeLange heeft voor haar muzikale avonturen in het Amerikaanse Nashville niet alleen nieuwe inspiratie nodig, maar ook wat nieuwe gitaren. Ze bedankt een leverancier voor drie nieuwe instrumenten en laat ook even weten dat ze uitkijkt naar haar tour met de Common Linnets door Duitsland en Oostenrijk.

Ome Sjonnie

RTL-presentator Johnny de Mol vermaakt zich dit weekend met zijn familie. Nichtje Mia blijkt fan van selfies. ,,Ome Sjonnie, dat zijn wij!''

Barbie en Ken

Daphne Deckers haalt in een melige bui uit naar voetbalanalist Johan Derksen, die haar en haar man voormalig toptennisser Richard Krajicek vergeleek met Barbie en Ken. ,,Hoe komt hij dáár nou bij? Oh - wacht nou nog een roze camper!'', giechelt ze bij een foto van de première van de musical The Lion King, waar Daphne en Richard precies zo poseerden als de wereldbekende poppen.

Mama Kelly

Mommy-to-be Kelly Weekers haar vriend, producer John Ewbank, zijn zo enthousiast over de komst van hun kleintje dat ze maar al te graag meededen aan een prijsvraag van wasmiddel Witte Reus. Kelly won een spierwit rompertje met de opdruk 'Baby Tonnie', de naam die ze de baby gekscherend meegeven. Het stel verwacht een meisje.