Volledig scherm
© ANP Kippa

Quinty is goudbrunette en bevroren voetjes van Sylvie

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. 
Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sexy Quinty

Met haar armen gekruist onder haar borsten poseert Koffietijd-vlam Quinty Trustfull gewillig voor de camera van stylist-visagist Leco van Zadelhoff. Quinty kreeg een Leco Look: goudbrunette lokken met flairblonde toevoeging.

Myrthe viert de herfst

Studiofotografe Myrthe Mylius is de Blaricumse hei opgedoken met zoontje Jack. De ex van zanger Thomas Berge noemt het ventje haar beste vriend. Mama en zoon dragen voor de gelegenheid lekker warme wollen kleding.

Dochter mist moeder Bettina

Jim Bakkum deelt vandaag een kiekje van zijn dochter Posy. Het kleine meisje moet haar moeder Bettina Holwerda zes dagen missen. Toch kan ze haar elke dag nog gewoon zien. ,,Gelukkig is ze iedere ochtend op tv", schrijft Jim bij het schattige kiekje.

Johnny deelt babykiekje

Vandaag houdt Johnny de Mol zich aan het bekende begrip op Instagram Throwback Thursday. Op donderdag delen de gebruikers van het medium vaak een oud kiekje. Voor Johnny is dat een babykiekje van zichzelf. Zelf was hij blijkbaar niet tevreden over zijn uitstraling als klein mannetje. ,,Goed opgedroogd", schrijft hij erbij.

Buddy ziet zichzelf

Buddy Vedder trof een leuke verrassing vandaag toen hij op weg was naar zijn werk bij de AVROTROS. Hij presenteert voor de omroep het programma de Kids Top 20. Voor het gebouw staat een levensgrote poster van Buddy als een van de bekende gezichten van de omroep.

Xander sluit zich buiten

Het was gisteren niet de dag van Xander de Buisjoné. De zanger had zijn sleutels binnen laten liggen en daarom moest hij met een ladder via zijn eigen raam naar binnenglippen. Met succes: op Instagram deelt hij een kiekje waarop hij in zijn vensterbank zit. ,,Je hebt van die dagen."

Bevroren voetjes van Sylvie

Sylvie Meis heeft weer een leuk presentatieklusje te pakken in Duitsland. Bij de Oosterburen presenteert ze het programma Holiday on Ice. Ze kent hiervoor enkele ijskoude momenten wanneer ze met haar blote voetjes over de ijsbaan moet lopen. ,,Oké, het ijs was superkoud", schrijft de kleine diva.