Volledig scherm

Sexy strekken met Holly en Daphne schiet de stress weg

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Gekke bekken bij The Bodyguard

Maandenlang staan Romy Monteiro en Patrick Martens samen op het toneel bij The Bodyguard. De jonge zangeres als Rachel Marron en de 38-jarige acteur als Sy Spector. Elke avond volgt er na de voorstelling hetzelfde ritueel: Het bedanken van het publiek. En dat dat niet altijd serieus kan blijven, bewijst de foto die Patrick op zijn Instagram plaatst. ,,Ik heb hier geen verklaring voor", schrijft hij bij het plaatje waarop hij en Romy een gekke bek trekken.

Sexy strekken met Holly

Model en Nieuwe Tijden-babe Holly Brood (21) zag de FHM500-titel Mooiste vrouw van Nederland woensdagavond naar Kim Feenstra gaan, maar met een sexy strekkiekje op Instagram bewijst Holly dat ook zij hot is. De bekendmaking was laat op de avond en Holly moest zich na een lange dag dan ook even flink uitrekken voordat ze op weg ging. Daarbij gaf ze haar volgers een onthullende blik op haar benen, taille en bh.

Patty is jaloers op Sylvie

Polderdiva Patty Brard (61) is niet vies van een selfie en dus kiekte de presentatrice zichzelf tijdens een stevige work-out, net als presentatrice en lingeriemodel Sylvie Meis (38) altijd doet. Maar waar de fotootjes bij La Meis altijd sexy en stijlvol uitvallen, blijkt het resultaat bij Pat al snel wat zweterig. ,,Haat'', schrijft Brard erbij.

Bloemetjes en bijtjes met Miljuschka

24Kitchen-chef en voormalig TMF-vj Miljuschka Witzenhausen (30) onderzoekt graag de oorsprong van voedsel. Hoewel de stoere schone met de talloze tattoos nergens voor terugdeinst, bleek een bezoekje aan een bijenkolonie toch even slikken. ,,Is daar de vluchtroute?'' schrijft ze bij een gespannen kiekje op Instagram.

Dan klaar voor zomer

De zomer komt eraan en dansgoeroe en tv-jurylid Dan Karaty (39) kan niet wáchten om een duik te nemen in zijn eigen zwembad. Hoewel hij daar nog de blaadjes uit moet vissen, is het Holland's Got Talent-gezicht zelf al wél helemaal klaar voor het zwembroekseizoen. Tot verbazing van zijn volgers blijkt de kleine danser een strak afgetraind lijf te hebben. ,,Damn, you look good'', schrijft iemand.

Knallen met het hele gezin

Wat is er nou gezelliger en ontspannender dan een heerlijk potje schieten? Niets, als het aan presentatrice en schrijfster Daphne Deckers (47) ligt. De blondine en haar gezin besloten de stress van de eindexamenperiode letterlijk van zich af te knallen. Ze hadden het niet gemunt op mensen of dieren, maar op kleiduiven. ,,Family time'', schrijft ze erbij.

Hartverwarmende felicitatie van Quinty

Moïse, de dochter van Koffietijd-gezicht Quinty Trustfull (44), wordt donderdag 21. Een speciale dag, die de presentatrice niet inluidt met een bijzonder bericht op Instagram. ,,Mops, papa en ik houden zo enorm veel van je! Trots op wie je bent, een bijzonder lief, mooi, eerlijk, open, gevoelig, slim, en zorgzame vrouw. Trots op hoe jij altijd voor anderen klaar staat, altijd een helpende hand klaar hebt en dat je zo enorm hard werkt! Je bent een prachtige vrouw op alle vlakken.''

Bromance met Bieber

De Canadese popprins Justin Bieber (22) en de Nederlandse ster-dj Martin Garrix (20) werken niet alleen graag samen, ze chillen ook graag met zijn tweeën. Liefst aan het zwembad en zonder shirt, zo blijkt. Het hunkduo heeft eerst een vaartje gemaakt op de jetski en rustte daarna uit aan de rand van het water. De twee hebben de tijd van hun leven, schrijft Martin op Instagram.