Presentatoren Edsilia Rombley, Chantal Janzen, Jan Smit, Nikkie de Jager (l-r) tijdens de eerste dress rehearsal van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival.
Volledig scherm
Presentatoren Edsilia Rombley, Chantal Janzen, Jan Smit, Nikkie de Jager (l-r) tijdens de eerste dress rehearsal van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. © ANP

Chantal en Edsilia onthullen galajurken voor halve finale songfestival

foto'sChantal Janzen en Edsilia Rombley hebben vandaag hun outfits voor de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival met de buitenwereld gedeeld. Beide dames schitteren in een jurk met veel glitters. ‘Niet normaal mooi!’ is een greep uit de reacties.

6 reacties

 • Lies Tacq

  1 maand geleden
  Wat jammer Chantal, deze jurk past niet bij je en waarom moet het? Je bent een mooie vrouw en met een ander decolleté was je veel beter af geweest!
 • Sila Thiel

  1 maand geleden
  Chantal mag wel oppassen om te buigen🤣 Een normaal decolleté vind ik mooier. Edsilia jurk: niet mijn smaak. Waarom niet gewoon mooi rood ? Nikki: geen mening, vind haar toch al een "suikerspin"..
 • M. Teevens

  1 maand geleden
  Jurken zijn wel mooi maar het haar van Chantal vind ik niks. Is nephaar wat veel te stijl en te dun is. Doe er een leuke krul in. In Beat de Champions had ze wel dikker en iets gekruld haar. Waarom voor zo'n programma waar de hele wereld naar kijkt "zo'n armoedig koppie?"
 • L Koenraad

  1 maand geleden
  Decolletés zijn veel te diep bij zowel Chantal als Nikkie, dat kan wel een beetje minder. Bij Edsilia lijkt het alsof er een stuk opgeplakt is om het decolleté te verhullen (niet echt mooi). Overigens is de rest van vooral Chantals japon erg mooi. L.Koenraad
 • van Ingen

  1 maand geleden
  Prachtige dames! Love it!