Songfestivalpresentatoren Edsilia Rombley, Jan Smit, Nikkie de Jager en Chantal Janzen met de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bij de digitale aftelklok. De klok telt dagelijks terug tot de finale op 22 mei in Ahoy.
Volledig scherm
PREMIUM
Songfestivalpresentatoren Edsilia Rombley, Jan Smit, Nikkie de Jager en Chantal Janzen met de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bij de digitale aftelklok. De klok telt dagelijks terug tot de finale op 22 mei in Ahoy. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Chantal Janzen geloofde niet dat ze het Songfestival mocht presenteren: ‘Dat gaan ze nooit doen’

Een terugblik, een voorbeschouwing of een leuk weetje. Dagelijks tellen we op deze site af tot de finale van het Eurovisie Songfestival op 22 mei in Ahoy. Vandaag: de vier presentatoren over hun Songfestivalbeleving.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.