De presentatoren van het Eurovisie Songfestival tijdens de eerste generale repetitie finale.
Volledig scherm
De presentatoren van het Eurovisie Songfestival tijdens de eerste generale repetitie finale. © Brunopress

Nikkie, Edsilia, Chantal en Jan onthullen outfits voor finale

foto'sDe presentatoren van het Eurovisie Songfestival hebben hun outfits onthuld voor de finale zaterdag. Nikkie de Jager draagt een paarse jurk, Chantal Janzen gaat volledig gekleed in het goud, Edsilia Rombley draagt een bijzondere blauwe jurk en Jan Smit gaat wederom voor een pak van het merk Oger.

9 reacties

 • gert meijboom

  2 jaar geleden
  Goed heerschap met drie prachtige vrouwen die samen professioneel een enorme klus klaren; onovertroffen. Rotterdam op z'n best.
 • M. Teevens

  2 jaar geleden
  Jan draagt geen coltrui maar een overhemd met een hoog boord en een stropdas. Het lijfje van de jurk van Edsilia vind ik mooi maar wat er onder hangt vind ik persoonlijk nergens op slaan. Als je de tweede foto bekijkt, is er een halve lange broek tegenaan geplakt. Aan de voorkant zou een lange en korte kant best leuk zijn maar niet op deze manier.
 • Marion van Lynden

  2 jaar geleden
  In één woord: schitterend.
 • Astrid Beek

  2 jaar geleden
  Jammer dat Jan een coltrui draagt, zo'n hoge col staat 'm niet. Bij Edsilia kwamen ze blijkbaar stof tekort maar Chantal en Nikkie zijn prachtig, zoals altijd.
 • I. Ribbens

  2 jaar geleden
  De dames zien er geweldig uit. Het pak van Jan ook erg mooi op maat. Wees trots dat Nederland. Wat komt het nu voor dat er een 'werelds' event zo goed neergezet kan worden. Maarja zuurpruimen zul je altijd hebben.