Barbara Pravi uit Frankrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Barbara Pravi uit Frankrijk. © Brunopress

Wij delen alvast punten uit aan de finalisten: en onze douze points gaan naar....?

Omdat u nog een lange dag moet wachten op die spannende puntentelling, deelt onze songfestivalverslaggever nu al zijn punten uit voor de finalisten van het songfestival. Hij zag alle repetities en shows en kon nauwelijks kiezen tussen de nummers 1 en 2.

1 reactie

 • Dolly J. de Groot

  4 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Griekenland met Stefania maakt goede kans om hoog te eindigen en voor is zijn de winnares. Liefs Dolly
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  15

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Storing provider nekt duizenden Nederlandse publieksstemmen voor Songfestival
  Update
  78

  Storing provider nekt duizenden Nederland­se publieks­stem­men voor Songfesti­val

  De problemen die veel mensen in Nederland gisteren ervaarden nadat ze hadden geprobeerd te stemmen voor het Eurovisie Songfestival, komen voort uit een storing bij een provider. Die verwerkte hun sms’jes niet op tijd, waardoor ze soms midden in de nacht te horen kregen dat hun stem niet meetelde. Dat zegt de European Broadcasting Union (EBU), die de klachtenstroom onderzocht. Deze site kreeg zo'n achthonderd klachten binnen. Aangezien veel mensen meerdere keren stemden, zijn door de storing duizenden Nederlandse publieksstemmen verloren gegaan.