WK voetbal 2022

 1. Topdag voor Nederlandse darten: Noppert, Van Gerwen en Van Duijvenbode naar kwartfinales Players Championship finals
  Players Championship Finals

  Topdag voor Nederland­se darten: Noppert, Van Gerwen en Van Duijvenbo­de naar kwartfina­les

  Danny Noppert, Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode hebben zich allemaal geplaatst voor de kwartfinale van de Players Championship Finals. Noppert won in een spannende wedstrijd met 10-9 van Matthew Campbell uit Canada, terwijl Michael van Gerwen geen kind had aan Dimitri van den Bergh. Dirk van Duijvenbode was in een ware thriller van zeer hoog niveau net iets beter dan Ryan Searle
 2. Drie keer is scheepsrecht voor Lavreysen, die nu wel afrekent met Richardson in Track Champions League

  Drie keer is scheeps­recht voor Lavreysen, die nu wel afrekent met Richardson in Track Champions League

  Harrie Lavreysen heeft bij de Champions League voor baanwielrenners na twee nederlagen revanche genomen op zijn Australische rivaal Matthew Richardson op de sprint. De regerend wereldkampioen verloor op Palma Mallorca en Berlijn in de finale van Richardson, maar zaterdag pakte hij in het Franse Saint-Quentin-en-Yvelines de overwinning. Op het onderdeel keirin moest Lavreysen de zege wel aan Richardson laten en finishte als tweede.
 1. Emotionele Lewandowski en uitblinker Szczesny helpen Polen voorbij stuntploeg Saoedi-Arabië

  Emotionele Lewandow­ski en uitblinker Szczesny helpen Polen voorbij stuntploeg Saoedi-Ara­bië

  Rijk waren ze volgens de overlevering al geworden, de Saoedi’s die deze week op het WK voor een daverende verrassing zorgden. Na de zege op het Argentinië van wereldster Lionel Messi kregen alle spelers van hogerhand een Rolls-Royce toegezegd, zo berichtten tal van media in het land. Schenker Prins Mohammed bin Salman Al Saud hoeft daar dit weekend in ieder geen vervolg aan te geven, want Saoedi-Arabië verloor zaterdagmiddag van Polen (2-0).

Oranje