1. Slachtoffer getuigt hoe Benjamin Mendy haar in ‘panic room’ in 20 minuten drie keer verkrachtte

  Slachtof­fer getuigt hoe Benjamin Mendy haar in ‘panic room’ in 20 minuten drie keer verkracht­te

  Opnieuw zijn er gruwelijke details aan het licht gekomen in het proces tegen de Franse voetballer Benjamin Mendy (28). Een van de slachtoffers vertelt in 20 minuten drie keer te zijn verkracht geweest in zijn ‘panic room’, waarbij Mendy de deur bedient via zijn vingerafdruk. ,,Hij zei: ‘vertel het aan niemand en je kan hier elke dag komen’. Alsof het een voorrecht was om seks te hebben met hem.”
 1. Speel mee met ons Vuelta Wielerspel en maak kans op mooie prijzen

  Speel mee met ons Vuelta Wielerspel en maak kans op mooie prijzen

  Met de Gran Salida begint vrijdag in Utrecht de 77ste editie van de Vuelta. Na de Tour de France in 2015 en de Giro d’Italia in 2010 is de Domstad met de Vuelta de enige stad ter wereld die de drie grote rondes binnen de gemeentegrenzen heeft gehad. Na Utrecht gaat de tocht nog naar Breda en Den Bosch, waarna het peloton zich maandag verplaatst naar Spanje. Maak de Ronde van Spanje nog spannender en speel mee met ons wielerspel. Ga de uitdaging aan met al je vrienden, familie en collega’s en maak kans op mooie prijzen, waaronder een prachtige racefiets.
 1. Oesyk zingt Oekraïens verzetslied na intense ‘staredown’ met Joshua
  Met video

  Oesyk zingt Oekraïens verzets­lied na intense ‘staredown’ met Joshua

  Met een bijzondere staredown met zijn komende tegenstander Anthony Joshua heeft bokser Oleksandr Oesyk de aandacht gevestigd op Oekraïne. De 35-jarige Oekraïner zong, meteen nadat de twee kemphanen elkaar diep in de ogen hadden gekeken, een verzetslied uit zijn vaderland. Oesyk en Joshua staan zaterdagavond laat in het Saoedi-Arabische Djedda tegenover elkaar in een wereldtitelgevecht bij de zwaargewichten.

Vuelta