TransferTalk.
Volledig scherm
TransferTalk. © AD

AZ stalt Ouwejan bij Schalke, leegloop bij VVV

De transfermarkt gaat pas op 1 juli open, maar nu al gonst het van de geruchten. Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk.

5 reacties

 • annemie Caelen - kerkhoffs

  3 weken geleden
  Wat een geluk dat die nieuwe speler twee benig is ,alhoewel een been ook goed is om daar in de achterhoede te spelen
 • gert meijboom

  3 weken geleden
  Bosz kent maar 1 trucje en die werkt, eventjes, maar voor de grote mannen komt hij tekort. Als je kijkt naar topcoaches, die inspireren, motiveren, stellen eisen, aan zichzelf, aan de spelers en wij hebben Frank de Boer, flegmatiek zonder uitstraling. Waar moeten de spelers dan hun inspairatie uithalen, niet uit de coach in ieder geval. Koeman is een persoonlijkheid, de Boer ook al niet. Voeg zsm Gullit en Seedorf toe anders wordt het janken met een coach die overal is weggestuurd.
 • Thomas Roos

  3 weken geleden
  @bjorn ROOS, Welke speler had jij meegenomen ipv Vd Beek dan? FdB zoekt gewoon naar de beste mix spelers die bij een 3-5-2 en 4-3-3 opstelling passen, ik snap zijn keuze wel. Daarbij zal Donny niet zeuren als hij op de bank zit, is ie bij ManU ook gewend 😉. Wat betreft Bosz bij Lyon, ik hoop dat deze club bij hem past. Ik ben bang dat dit ook niet gaat werken. Ik geef hem een jaar, max 2 en dan volgt weer ontslag. Voordeel is wel dat hij mooi het stokje van FdB kan overnemen bij de KNVB.
 • bjorn Roos

  3 weken geleden
  Donny speelt niet, maar mag wel naar het EK. Echt een schande voor de spelers die afvallen en niet meemogen. De boer, ik hoop dat die snel weg is en er een coach terug komt die spelers gebruikt die spelen.
 • Dick Van

  3 weken geleden
  Steven Berghuis, als je kan vertrekken dán moet je het nú doen, anders blijven er toch echt mindere clubs over.
 1. Frank de Boer sluit aan in lange rij steunbetuigingen voor Christian Eriksen: ‘Word snel weer beter!’

  Frank de Boer sluit aan in lange rij steunbetui­gin­gen voor Christian Eriksen: ‘Word snel weer beter!’

  De sportwereld heeft zaterdag massaal meegeleefd met Christian Eriksen, die vanavond tijdens het duel van Denemarken tegen Finland plots neerviel op het veld. De Deense sterspeler van Inter moest gereanimeerd worden, maar is bij kennis en heeft zich alweer tot de selectie van Denemarken gericht. Via social media stromen de steunbetuigingen voor Eriksen binnen, waaronder oud-werkgevers Ajax en Tottenham Hotspur. Maar ook tal van voetballers reageerden op het vreselijke incident.