Volledig scherm
Didi Gregorius slaat een homerun voor de New York Yankees. © AFP

Didi Gregorius 'on fire' bij Yankees

De Nederlandse honkbalinternational Didi Gregorius heeft opnieuw zijn waarde bewezen voor de New York Yankees. Niet voor het eerst dit seizoen sloeg hij twee ballen over de hekken voor een homerun.

Ook sloeg hij drie punten binnen met in totaal drie honkslagen. New York won de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Miami Marlins eenvoudig met 12-1.

Ook in de eerste thuiswedstrijd van de Yankees dit seizoen was er een glansrol weggelegd voor de Nederlandse korte stop. Gregorius zelf bleef nuchter onder zijn dominante optreden. ,,De winst is het belangrijkst. Het gaat niet om mij, maar om het team'', zei hij toen.

Slechte omstandigheden

De ploegen die spelen in het Noordoosten van de Verenigde Staten worden geplaagd door het slechte weer. Afgelopen weekeinde gingen twee wedstrijden van de Yankees in Detroit niet door. Boston Red Sox, de ploeg van de geblesseerde Xander Bogaerts, hoefde vanwege de barre omstandigheden maandagavond niet in actie te komen.

Ook in Chicago en het Canadese Toronto werden maandag wedstrijden afgelast vanwege winterse omstandigheden. In totaal werden dit weekend twaalf wedstrijden afgelast.

Volledig scherm
Didi Gregorius © AP

Live Voetbal

home logo AZAZ
85'
0-1
LASKLAS
away logo