Tom Dumoulin.
Volledig scherm
Tom Dumoulin. © Jumbo Visma

Dumoulin keert terug in het peloton: ‘Klassement? Geen optie, ik ga mezelf niet vermoorden’

Ronde van ZwitserlandHet is zover. Tom Dumoulin (30) maakt morgen na de veelbesproken wielerpauze zijn rentree in de Ronde van Zwitserland. De focus ligt vanzelfsprekend op de twee tijdritten waarvan morgen direct de eerste is. ,,Het klassement is geen optie. Ik ga mezelf niet vermoorden. In de tijdritten ga ik vol. Ik hoop dat ik het talent nog heb.’’

  1. Frank de Boer sluit aan in lange rij steunbetuigingen voor Christian Eriksen: ‘Word snel weer beter!’

    Frank de Boer sluit aan in lange rij steunbetui­gin­gen voor Christian Eriksen: ‘Word snel weer beter!’

    De sportwereld heeft zaterdag massaal meegeleefd met Christian Eriksen, die vanavond tijdens het duel van Denemarken tegen Finland plots neerviel op het veld. De Deense sterspeler van Inter moest gereanimeerd worden, maar is bij kennis en heeft zich alweer tot de selectie van Denemarken gericht. Via social media stromen de steunbetuigingen voor Eriksen binnen, waaronder oud-werkgevers Ajax en Tottenham Hotspur. Maar ook tal van voetballers reageerden op het vreselijke incident.
  2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.