IJsdansende Russin scoort gouden plak met sexy striptease-act

videoDe Russische kunstschaatsster Elizaveta Tuktamysheva (21) heeft tijdens een ijsdanskampioenschap in de Canadese stad Quebec een behoorlijk pikante kür gereden. Voor haar gewaagde choreografie - een stripact op een nummer van Britney Spears - kreeg ze van de jury 203,32 punten: ruim voldoende voor een felbegeerde gouden plak. 

Tijdens en na haar optreden werd Tuktamysheva er op sociale media van  beschuldigd de jury vooral te hebben ingepakt met haar zwoele blik en net iets te veel bloot. ,,Dit was op het randje! Ze heeft heel slim de mannen in jury ingepalmd om een topscore te behalen”, zo stelde iemand. De jury heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen. Ook winnares Elizaveta onthoudt zich van commentaar.

Het was niet de eerste keer dat professioneel ijsdanseres Elizaveta Tuktamysheva uiterst sexy en met sierlijke bewegingen over het ijs gleed. In 2015 op het wereldkampioenschap in Shanghai draaide ze tijdens een pirouette zó hard dat een van haar borsten tevoorschijn vloog. Haar zogenoemde nipple slip ging de hele wereld over en Tuktamysheva ging net als in Quebec naar huis met goud. 

Tijdens haar ijsdans in Canada verscheen Tuktamysheva op het ijs in een nauwsluitend blingbling-stewardessenpakje. Tijdens haar act gooide ze steeds meer kledingstukken uit, totdat ze alleen nog in een broekje en zwartte beha op het ijs stond. Behalve veel kritiek, kreeg de Russin overigens ook veel complimenten op sociale media. ,,Op deze manier zorgt ze er voor dat er een nieuw publiek het kunstschaatsen zal omarmen”, twitterde iemand.  

Volledig scherm
© EPA
Volledig scherm
© AFP
Volledig scherm
© EPA
Volledig scherm
© AP
Volledig scherm
De nipple slip in Shanghai © AFP

Live Voetbal

home logo Heracles AlmeloHER
18:30
VitesseVIT
away logo
home logo AjaxAJA
20:45
SpakenburgSPA
away logo
home logo sc HeerenveenHEE
20:45
Willem IIWIL
away logo