epa
Volledig scherm
© epa

Mieren houden Uruguayaanse doelman wakker

Het is voor de Uruguayaanse doelman Fernando Muslera te hopen dat hij vannacht beter heeft geslapen dan de nacht ervoor. De eerste keeper van zijn land verklapte op een persconferentie dat hij wakker werd van een zwerm mieren.

 1. Vacatureteksten vaak onbewust discriminerend: ‘Denk eens na of je iemand buitensluit’
  PREMIUM
  Onderzoek

  Vacature­tek­sten vaak onbewust discrimine­rend: ‘Denk eens na of je iemand buiten­sluit’

  Ben jij de ideale klusjesman? Een jonge, vlotte starter? Is Nederlands jouw moedertaal? Grote kans dat degene die een vacaturetekst met daarin deze vragen leest, zich niet geroepen voelt om te solliciteren. Door hokjesdenken in functieomschrijvingen worden kandidaten vaak onbewust buitengesloten. Dat mensen zich beter bewust worden van de taal die zij gebruiken is daarom hoognodig, vinden experts.
 2. Europese clash tussen Engeland en Italië hoogtepunt van de dag
  WK 2014

  Europese clash tussen Engeland en Italië hoogtepunt van de dag

  De meest in het oog springende wedstrijd van het WK voetbal vandaag is ongetwijfeld die tussen Engeland en Italië. De Europese grootmachten treffen elkaar in het tweede duel in groep D. Eerder op de dag ontmoeten in die groep Uruguay en Costa Rica elkaar. Bij Uruguay ontbreekt Luis Suarez, die nog niet fit is. Ongetwijfeld maakt Bryan Ruiz, de man die FC Twente in 2010 naar de titel voerde, wel zijn opwachting bij Costa Rica.
 1. Youri Mulder volgt Huntelaar: ‘Tegen Schalke zeg je geen nee’
  Play

  Youri Mulder volgt Huntelaar: ‘Tegen Schalke zeg je geen nee’

 2. Kanté en Werner loodsen Chelsea langs tandeloos Real
  Play

  Kanté en Werner loodsen Chelsea langs tandeloos Real