Oranje Bavariajurk in mum van tijd Braziliaanse versie

OranjejurkjesHeb jij nog geen oranje-outfit voor het WK? Bavaria presenteerde gisteren, zoals het bedrijf ieder WK en EK doet, een nieuw oranje jurkje: de Bavaria HolánDress. AD zet de supportersjurkjes voor je op een rij.

Volledig scherm
© Bavaria

De nieuwe jurkjes van Bavaria zijn gemaakt in samenwerking met de Braziliaanse topontwerper Pedro Lourenço (23) en model en actrice Luisa Moraes. Het stijlvolle oranje jurkje is in een handomdraai om te toveren tot een uitbundig Braziliaans feestmodel met bloemenprint. Het jurkje

De Bavaria HolánDress is vanaf 19 mei verkrijgbaar in de supermarkt in combinatie met zes blikken Bavaria bier of Bavaria 0.0%. (12,99 euro)

Delftse vlaggenjurk
Twee Delftse vriendinnen ontworpen een chique jurkje met kokerrok in de kleuren van de Nederlandse vlag. De jurk is er in drie varianten: met een hoge hals, een V-hals en een ronde diepe hals. Hanna Kriens: 'Iedereen was dolenthousiast. Vrouwen zeiden dat ze ook graag zo'n jurk zouden willen. Ze zitten gewoon mooi, zelfs bij vrouwen met een maatje meer.'

De prijs van de vlaggenjurkjes is 54,95 euro.

Volledig scherm
© AD

FlagDress
De FlagDress, ontworpen door vrienden uit Uden, is een vlag die in heel eenvoudig met twee halterbandjes ook als sexy jurkje gedragen kan worden. Aanvankelijk begon het alleen met Nederlandse vlaggen, maar inmiddels is het jurkje verkrijgbaar in de landskleuren van 10 WK-landen die in Brazilië present zijn.

De jurk zal bij de Zeeman vanaf medio mei in alle vestigingen in Nederland en Duitsland worden verkocht. De FlagDress kost waarschijnlijk zo'n 10 à 15 euro.

Volledig scherm
© FlagDress

Superteam van Olcay Gulsen
Olcay Gulsen is het brein achter de succesvolle Bavaria-jurkjes van 2010 en 2012. Dit jaar brengt ze weer in samenwerking met de Albert Heijn een nieuw jurkje op de markt. De Superteam Dress van Olcay is sportief en bestaat uit een losvallende top en een aansluitende stretch rok.

De jurk kost tien euro en is ook online te bestellen via de website van haar merk SuperTrash. De variant voor meisjes kost 7 euro.

Volledig scherm
© SuperTrash