Volledig scherm
© AP

Paul Gascoigne weer in het ziekenhuis

Paul Gascoigne is gisteren met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat de oud-voetballer weer veel te veel had gedronken. Aanvankelijk leken de artsen de situatie redelijk onder controle te hebben, maar in de uren die volgden werd zijn toestand steeds slechter, weet Daily Mail.

Volledig scherm
© EPA

De 47-jarige Cascoigne moet voorlopig drie dagen blijven om compleet nuchter te worden. Volgens zijn voormalige ploegmaat Gary Mabutt is het voor Pauls eigen bestwil dat hij in het ziekenhuis wordt gehouden. 'Paul is weer aan de drank en het gaat al een paar weken niet goed met hem', verteld Mabutt aan The Sun.

De drankproblemen brachten 'Gazza' in 2008 voor het eerst echt in de problemen. Sindsdien lijkt hij van afkickkliniek naar afkickkliniek te reizen. Vorig jaar werd de gevallen ster nog overgevlogen naar de VS voor een verblijf in een strenge kliniek. Voetballers als John Terry en Jack Wilshere betaalden er zelfs voor. Baten mocht het niet, na terugkomst in Engeland ging het weer bergafwaarts met Gascoigne.

Ondertussen maken artsen en agenten zich ernstige zorgen over de gezondheid van de voormalige volksheld. Zijn zaakwaarnemer Terry Baker wil aan Daily Mail alleen kwijt dat het 'niet goed' gaat met Gazza, maar meer dan dat laat Baker niet los.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Live Voetbal

home logo VitesseVIT
20:00
ExcelsiorEXC
away logo