afp
Volledig scherm
© afp

Pelé: 'Duitsland is veel sterker dan Argentinië'

De Braziliaanse levende voetballegende Pelé wou daags voor de WK-finale zijn favoriet voor de wereldtitel niet onthullen, maar benadrukte wel dat 'Duitsland veel sterker is dan Argentinië'. De finale tussen beide landen wordt morgenavond (21u Nederlandse tijd) in het Maracanastadion in Rio de Janeiro gespeeld.

 1. Schweinsteiger: 'Van Gaal bijgedragen aan Duits succes'
  WK 2014

  Schweinst­ei­ger: 'Van Gaal bijgedra­gen aan Duits succes'

  Als Duitsland morgen in Rio de Janeiro de wereldtitel verovert, mag Louis van Gaal dat ook een klein beetje als zijn succes zien. Volgens middenvelder Bastian Schweinsteiger heeft Van Gaal in zijn tijd als trainer van Bayern München een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het Duitse voetbal. 'Trainers als Van Gaal en Pep Guardiola hebben onze horizon verbreed', zei Schweinsteiger een dag voor de finale tegen Argentinië in Maracanã.
 2. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Verstappen zet met eerste pushronde meteen snelste tijd neer
  Play

  Verstappen zet met eerste pushronde meteen snelste tijd neer

 2. Edwin Winkels: 'Koeman heeft weer een team van Barça gemaakt'
  Play

  Edwin Winkels: 'Koeman heeft weer een team van Barça gemaakt'