Volledig scherm
Konstantinos Mitroglou © BSR Agency

PSV weet weer wat winnen is

PSV heeft donderdagmiddag weer eens een overwinning geboekt. In een oefenwedstrijd werd het Belgische Sint-Truiden verslagen: 2-0. De Eindhovense doelpunten kwamen van Kostas Mitroglou en Jong PSV'er Claudio Gomes. 

Bij de wedstrijd, die achter gesloten deuren werd afgewerkt, mochten geen supporters of journalisten aanwezig zijn. Ook in de vorige interlandperiodes werkte PSV steeds een oefenduel af, met als tegenstanders Waasland-Beveren en 1. FC Köln. 

Naast Mitroglou maakten Olivier Boscagli, Timo Baumgartl, Robbin Ruiter en Toni Lato minuten. Ook Ibrahim Afellay deed mee in het oefenduel. Hij is dit seizoen aanvoerder van het eerste elftal van PSV, maar heeft nog geen enkele officiële wedstrijdminuut achter zijn naam. 

  1. Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Toussaint heeft zich op geheel eigen wijze voorbereid op de finale van de 50 meter rugslag bij de EK kortebaan. Nadat ze in de halve finales met 25,75 seconden een Nederlands record had gezwommen, pakte Toussaint haar telefoon. ,,Tussen de eerste en tweede 50 meter zat anderhalf uur. Ja, wat ga je dan doen? Ik heb eerst heel rustig uitgezwommen en ben toen even gaan facetimen met m’n puppy”, vertelde Toussaint lachend bij de NOS.