Teleurstelling bij Tallon Griekspoor na verloren slijtageslag op Australian Open: ‘Klotevoorbereiding’

Australian OpenDe Australian Open zit erop voor Tallon Griekspoor. De Nederlander was aan een fraaie reeks bezig, maar is in de tweede ronde een halt toegeroepen door Pablo Carreño Busta. Na een vijfsetter plaatste de Spanjaard zich voor de volgende ronde in Melbourne: 3-6, 7-6 (8-6), 6-7 (3-7), 6-3 en 4-6. De partij duurde liefst 4 uur en 11 minuten.

6 reacties

 • Machiel van Dijk

  4 maanden geleden
  Dat moet wel een marathon geweest zijn zeker om naar te kijken, jammer dat de Nederlanders allemaal onze tijd in de nacht spelen en een herhaling vind ik niks sport moet je live bekijken vind ik. Toch mooi eindelijk weer Nederlanders die een rol van betekenis in het toptennis kunnen spelen. Hopen dat van der Zandschulp nog iets kan flikken tegen Medvedev.
 • M.W.A. Burgers

  4 maanden geleden
  Knap gedaan.Djokovic niet visum ingetrokken vanwege vaccinatie maar wegens foute invulling visum. Kijk naar border security programma. Foute invulling of niet ingevuld, zoals Djokovic inzake reis Servië van Monaco af waar hij woont en naar Spanje voor interview . Daarnaast niet in quarantaine geweest zoals moet toen hij COVID had op 16 dec. En 17 dec te zien was bij uitreiking trofee aan de jeugd. Dat zijn redenen om visum in te trekken.
 • Hoenderdos

  4 maanden geleden
  Djokovic zit terecht thuis. En gelukkig heeft Nederland weer twee tennissers die zich straks in de top 50 gaan melden!
 • Leen Vermoen

  4 maanden geleden
  @ Rietveld, laten we hopen, dat deze Servier, ook bij ABN AMRO, in Rotterdam niet zonder vaccinatie mee kan doen!, als hij daar heen wil komen.
 • Rietveld

  4 maanden geleden
  Jammer dat hij niet een iets makkelijkere loting had maar opkomend talent gelukkig ! jammer dat Djokovic er niet bij is .