reuters
Volledig scherm
© reuters

Warner beloofde ook in 2011 een 'tsunami'

De lawine die fraudeverdachte Jack Warner woensdagavond aankondigde, is niet het eerste natuurgeweld dat hij voorspelde. In 2011 beloofde hij al een tsunami die de wereldvoetbalbond FIFA zou treffen. Vorige week zei Warner dat 'de fluwelen handschoenen uit waren' in de strijd met premier Kamla Persad-Bissessar van Trinidad en Tobago, al bleef de aankondiging van nieuw natuurgeweld toen uit.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  16

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 2. Warner wil alles vertellen over FIFA

  Warner wil alles vertellen over FIFA

  Jack Warner wil volledige openheid van zaken geven over de corruptie binnen wereldvoetbalbond FIFA. Dat zei de voormalige vicevoorzitter van de mondiale federatie woensdagavond tijdens een tv-uitzending in Trinidad en Tobago. Warner (72) stapte in 2011 uit de FIFA nadat zijn naam was gevallen in een groot omkoopschandaal. De zakenman en politicus uit Trinidad en Tobago behoort tot de veertien verdachten van omkoping die vorige week werden aangeklaagd door de Amerikaanse justitie.
 1. Barcelona grijpt naast koppositie na gelijkspel tegen Atlético
  Play

  Barcelona grijpt naast koppositie na gelijkspel tegen Atlético

 2. Hamilton blijft Verstappen voor in razend spannende kwalificatie
  Play

  Hamilton blijft Verstappen voor in razend spannende kwalifica­tie