Volledig scherm
Er viel weinig te lachen voor Demi de laatste tijd. © Brunopress

12 jaar jongere lover laat Demi Moore weer lachen

Wisten bronnen rond de zwaar vermagerde Demi Moore eerder nog te melden dat de brunette volledig was ingestort na het zien van foto's van haar ex, Ashton Kutcher, zoenend met Mila Kunis, nu lijkt Miss Moore de eerste klap al weer te boven.

Volledig scherm
Martin Henderson © Brunopress

Wie de foto's ziet van de 49-jarige met haar jongste verovering aan haar zijde, kan niet anders concluderen dan dat Demi het achtjarige samenzijn met Kutcher spontaan is vergeten.

De man die haar laat stralen, is de 12 jaar jongere acteur Martin Henderson. Het stel werd 'betrapt' tijdens een lunch in de Nine Main Bakery and Deli in New Prestonin, Connecticut.

Zingen en dansen
'Ze stond in de rij, en toen er een liedje van Colbie Caillat werd gespeeld, begon ze mee te zingen en op een flirterige manier te dansen',  zegt een gast van de bewuste uitspanning. 'Ze gingen erg vrij met elkaar om', weet een andere restaurantgast.

Na de lunch zetten Demi en de Nieuw-Zeelandse Martin het op een shoppen, om daarna terug te keren naar hun vakantieverblijf. De volgende dag trokken ze er samen op uit voor een stevige wandeling in een natuurgebied.

De dag werd afgesloten met barbecue, waarbij Demi en Martin eveneens van elkaars gezelschap genoten. 'Ze bleven maar praten en lachen', verklapt een van de gasten. 'Ze zag er geweldig uit. Spraakzaam, gezond en gelukkig.'

  1. Rossana Kluivert breekt in rechtbank, zoon Nino: ‘Opgelicht?! schildert mijn moeder af als misdadiger’
    EMOTIES IN RECHTBANK

    Rossana Kluivert breekt in rechtbank, zoon Nino: ‘Opgelicht?! schildert mijn moeder af als misdadiger’

    De advocaten van Rossana Kluivert hebben vanmiddag in de rechtbank in Lelystad frontaal de aanval geopend op de redactie van het onderzoeksprogramma Opgelicht?!. Advocaten Royce de Vries en Khalid Kasem stellen dat de journalisten door de ondergrens zijn gezakt door Rossana af te schilderen als een bedrieger. Rossana moest tijdens haar verklaring vechten tegen de tranen. Zoon Nino nam het voor haar op. ,,Opgelicht?! schildert mijn moeder af als een misdadiger.”