Volledig scherm
© RTL

40 jaar jongere vriend kuste Patricia Paay bij eerste ontmoeting plat op mond

Maurice Dix (24), de jonge vriend van polderdiva Patricia Paay (66), kuste haar na hun eerste ontmoeting meteen plat op de mond. Het was liefde op het eerste gezicht voor Maurice en ook Patricia was meteen gecharmeerd van de brutale automonteur. De tortelduiven overwegen zelfs te gaan trouwen. ,,Hij is een van de leukste mannen die ik heb meegemaakt.''

Quote

Hij trok de deur van de auto waarin ik zat open en zei: 'ik heb je telefoon­num­mer nog niet!

Patricia Paay
Volledig scherm
© RTL
Quote

Hij is een van een leukste mannen die ik heb meegemaakt

Patricia Paay

Het stel was zondag te gast in Carlo's TV Café op RTL4 om te vertellen over hun relatie. Patricia en Maurice leerden elkaar zo'n half jaar geleden kennen op een dancefeest. Maurice wist wel wie Paay was, maar had geen idee wat ze allemaal heeft gedaan in haar lange carrière. Hij vond haar wel meteen érg leuk.

Daarom besloot hij urenlang bij de VIP-ruimte waar Patricia zat te wachten tot hij oogcontact had met de oud-zangeres. Toen dat gebeurde, riep hij haar en vertrokken de twee naar buiten om rustig te praten. Het was meteen gezellig, vertelt Patricia aan Carlo. Ze vroeg nog hoe oud Maurice eigenlijk is, want hij kwam 'wijs' over. Maar na hun buitenpraatje vertrok Patricia weer naar binnen.

Maurice liet het er niet bij zitten. Hij kwam weer terug naar de poortjes bij de VIP-ruimte en wilde zich weer met haar afzonderen. Toen ze dat deden, zoende Maurice de diva vol op de mond. Patricia wist niet wat ze meemaakte. ,,Heel veel mannen durven dat niet. Oudere mannen wagen dat niet. Maar Maurice knalde er meteen bovenop.''

Toen Patricia het feestje verliet, rende Maurica haar achterna naar buiten. ,,Hij trok de deur van de auto waarin ik zat open en zei: 'ik heb je telefoonnummer nog niet!'. Dat vond ik zó schattig, zo lief'', vertelt een dolverliefde Paay. Sindsdien ontmoeten de twee elkaar steeds vaker en uiteindelijk kregen ze een relatie.

Trouwen
Patricia benadrukt dat het haar niets uitmaakt dat haar vriend 42 jaar jonger is. ,,Het gaat erom of je een klik hebt samen, of het gezellig is.'' De familie van Maurice reageerde positief op zijn bijzondere relatie. Zijn vader, die in de pornoindustrie werkt, vond het 'meteen leuk'.

Patricia wil niet te ver vooruit kijken binnen de relatie, maar overweegt wel met de automonteur te trouwen. Daar heeft hij ook wel oren naar. ,,Hij is een van een leukste mannen die ik heb meegemaakt. En je hoeft niet te scheiden, want ik ga vanzelf dood'', grapt Patricia.

Ze maakte in de show tevens bekend dat ze Pamela Anderson heeft gestrikt als gezicht van haar ondergoedlijn, die ook in Amerika op de markt komt.

Curry
Paay was jarenlang getrouwd met Adam Curry. In 2009 gingen de twee uit elkaar toen Curry verliefd was geworden op actrice-fotografe Micky Hoogendijk. Patricia bleef achter als een gebroken vrouw, maar vond kort daarop weer een nieuwe liefde: de 34 jaar jongere Nicky van Dam. De twee gingen samenwonen, maar uiteindelijk kwam er toch een einde aan de knipperlichtromance. Eerder dit jaar verklaarde Patricia Paay nog een beetje klaar te zijn met het daten met veel jongere mannen. ,,Ik zoek iemand van mijn eigen leeftijd''. Adam Curry trouwde met Micky, maar die relatie is inmiddels ook weer voorbij.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement