Volledig scherm
© bruno

Anouk: Ik wilde veel kinderen van één man

De laatste zwangerschap van Anouk kwam voor de zangeres als een verrassing. 'Het is niet bewust gegaan', vertelt ze vanavond in het NTR-programma College Tour. Anouk beviel in juni van haar vijfde kind, Sion Jethro.

Gevraagd naar de opvoeding van haar koters, reageert de zangeres dat het pittig is. 'Vooral nu die kleine 's nachts wakker is, maar het is minder heftig dan als je in een relatie zit die niet goed werkt. Dan kun je het beter alleen doen.'

Ze laat ook los dat ze altijd meer kinderen heeft gewild, maar liever met één man. 'Toen ik getrouwd was met mijn ex hebben we een groot huis gekocht met elf kamers en die wilde ik vullen. Dat was het plan', vertelt ze vanavond lachend tegen presentator Twan Huijs. 'Als je mij een aantal jaar geleden had verteld dat ik vijf kinderen zou hebben van drie verschillende mannen, dan had ik je hard uitgelachen.'

Met rapper Remon Stotijn, met wie ze vier jaar getrouwd was, kreeg Anouk drie kinderen, twee zoons en een dochter: Phoenix Ray, Elijah Jeramiah en Benjahmin Kingsley. Uit een relatie met rapper Unorthadox werd een zoon geboren, Jesiah Dox. In juni werd Sion Jethro geboren. Zijn vader is de Rotterdamse basketballer Seraino Dalgliesh.

Naast uitspraken over haar privéleven geeft Anouk ook een voorproefje van haar nieuwe album in College Tour.

Post by Anouk.
Post by Anouk.
Post by Anouk.
Post by Anouk.
  1. Empire-acteur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set
    UPDATE

    Empire-ac­teur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set

    Onder massale belangstelling van de pers is de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, die donderdag werd opgepakt nadat hij was aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte, later op de dag weer op vrije voeten gekomen. De rechter in Chicago besloot dat hij op borgtocht mocht worden vrijgelaten. De borgsom bedraagt 100.000 dollar (ruim 88.000 euro), melden Amerikaanse media. Smollett moet ook zijn paspoort inleveren.