Volledig scherm
Nog even en Dox is helemaal uit beeld. FOTO ANP

Anouk laat tatoeage 'Dox' weg laseren

Zangeres Anouk is druk bezig de herinnering aan haar buiten-de-pot-piesende ex Unorthadox uit te wissen. Zo moet nu ook de tatoeage die ze liet zetten eraan geloven. 'Hij móet eraf', zegt ze tegen Albert Verlinden.

Volledig scherm
Unorthadox. FOTO BRUNOPRESS

'Ik ben al een keertje geweest, dus je ziet al plekjes die vaag aan het worden zijn. Maandag moet ik weer.' Anouk liet de huidversiering zetten toen alles tussen haar en Dox, zoals haar ex kortweg wordt genoemd, nog koek en ei was. Maar zelfs toen de breuk een feit was, wilde de Haagse het liever stil houden.

'Ik kwam erachter doordat een van onze kindermeisjes zich versprak. De dagen die daarop volgden, ben ik op onderzoek gegaan. Ik heb zijn telefoon en iPad gecheckt en hem daarmee geconfronteerd. Ik bleef toen heel rustig.'

Do,x die zich in Anouks huis (bijna onder haar neus) zo'n beetje vergreep aan alles dat een rok droeg, deed op televisie zelf een boekje open over zijn relatie met de rockster. 'Het was net alsof ik dat lastige mens, was terwijl hij meer dan eens vreemd is gegaan", vertelt Anouk.

Volledig scherm
De afgelopen tijd ging de tatoeage al schuil achter een verzameling armbandjes. FOTO ANP