Anouk showt haar hele kroost in nieuwe video

VideoHet is een drukke boel in de nieuwste videoclip van de Haagse zangeres Anouk (41). Naast Anouk zelf schitteren haar vriend Dominique Schemmekes (21) in de beelden én haar kinderen Benjahmin Kingsley (14), Elijah Jeremiah (12), Phoenix Ray (11), Jesiah Dox (6) en Sion Jethro (2) en de dit jaar geboren Jelizah Rose.

Het is Anouk zelf die de video bij 'I Just Met a Man' vanochtend aanjaagt. ,,Met de liefdes van mijn leven'', schrijft ze, met de aanvullende mededeling dat de volgekrabbelde capuchontrui die ze draagt is ontworpen door haar kids. ,,Prachtig.''

Het gelukkige gezin werd gefilmd in een studio met een spierwitte achtergrond. Dominique - professioneel basketballer - laat zien hoe snel hij met een bal is en hij kust zijn vriendin lieflijk op haar wang. Ook haar zoons blijken handig met een bal en de kleine Jelizah ziet het allemaal rustig aan.

Beschermen
Het is opvallend dat Anouk haar kinderen volop in de spotlights zet, want begin dit jaar verwijderde de rockchick haar gezinskiekjes in angst voor racisme. ,,Ik wil mijn kinderen beschermen'', liet ze weten over die beslissing.

Jelizah is het eerste kindje van Anouk en Dominique. De zangeres kreeg twee zoons en een dochter met rapper Postman, een zoon met rapper Unorthadox en heeft nog een zoon van basketballer Seraino Dalgliesh.

Volledig scherm
© YouTube
Volledig scherm
© YouTube